ikke-sentralstimulerende vekttap produkter for kvinner

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-09-09
Noen stoffer kan brukes uten alvorlige konsekvenser. For eksempel, hvor mange mennesker nyte en kopp eller to med kaffe hver morgen, uten syke bivirkninger av koffein? Men når det kommer til å miste vekt, bør du være forsiktig med hvilke typer sentralstimulerende midler du bringer inn i kroppen din, og hvordan de er kombinert i pille-form. Leter du etter et vekttap produkt som vil hjelpe deg å forbrenne fett, spiser mindre, og gå ned i vekt uten å føle nervøs? Legemidler som Ephedra og Hoodia er ikke-stimulerende produkter som kan hjelpe kvinner ned i vekt trygt.

Ephedra

Ephedra er en populær diett pille ingrediens som ofte brukes av kvinner. . Ifølge RAND Corporation, Ephedra-en urt som vanligvis kjent som Ma Huang-er "en liten, sparsom busken funnet i Asia, hvor den har vært brukt i en lang periode som medisin, som er spilt inn i mange medisinske dokumenter fra Kina. " Det er ofte kombinert med koffein og andre ingredienser til hjelp i vekttap, så sørg for at koffein ikke er på stoffet etiketten. Det er mange potensielle bivirkninger til å bruke Ephedra. The Mayo Clinic advarer om muligheten for høyt blodtrykk, hjerneslag og hjerteinfarkt, blant andre.

Hoodia

Pure Hoodia Gordonii produkter er tilgjengelige i både pille og pulverform. Hoodia er et sentralstimulerende-fri appetitt suppressant og er en helt naturlig pillen laget av noe som ligner en kaktus. En stamme i Kalahariørkenen har visstnok brukt denne planten i tusenvis av år. Det er hypo-allergifremkallende og til og med vegetarianer. Det må tas før måltider, og bør ikke tas av gravide eller ammende kvinner, de med høyt blodtrykk eller noen yngre enn 18 år. Hoodia fans skryter av at det ikke er noen skadelige bivirkninger.

Weight Loss Product Safety

Vær forsiktig når du bruker enhver diett pillen. Bare fordi en diett pille hevder å være helt naturlig eller trygt å bruke, betyr ikke at du bør ikke være forsiktig. Sentralstimulerende-free medikamenter kan likevel ha ekkel bivirkninger. En populær ikke-stimulerende vekttap produkt som heter Hydroxycut ble kalt tilbake i 202C og FDA advarte publikum til å slutte å ta det umiddelbart. Mens stimulerende-fri og utgir seg for å hjelpe brenne fett og hever stemninger, det hadde også en liste over stygge bivirkninger, inkludert leverskade.

Study opp på bivirkninger og mulige interaksjoner, og, selvfølgelig, snakker med legen din før du bruker noe vekttap produktet. De kan sørge for at du er den rette kandidaten for disse produktene, og veilede deg i riktig retning for optimal vekttap.


Previous:hvordan du har god søvn Next:lav GI diett plan

Relaterte artikler


 • lave nivåer av kalium i blodet
 • free low-carb måltid plan
 • hvordan å spare på dagligvarer og gå ned i vekt
 • muskelvekst diett plan
 • ernæringsmessig kosthold for diabetisk nevropati
 • hva kan du spise på en lav-natrium diett?
 • Slik transplantasjon gamle roser
 • lunsj mat for vekttap
 • hvordan å skjære en jackfrukt
 • hvorfor skulle noen trenge en B12 shot?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com