hvordan stoppe søvnighet etter spising

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-09-11
Har du lyst til å krype opp og tar en lang lur etter å ha spist et måltid? De fleste mennesker har ikke den luksus å sove etter å ha spist-særlig hvis de er på jobben. I den beste av alle mulige verdener, var det ville være lite rom med en seng hvor man kunne ta en lur etter å ha spist lunsj. Tenk deg hvor produktiviteten ville stige som hver ansatt tilbake i arbeid uthvilt og klar til å fokusere. Siden dette er lite sannsynlig å skje i de fleste bedrifter, er det viktig å finne måter å føle seg mindre døsig etter å ha spist et måltid. Slik søvnighet etter å ha spist
en.
En måte å stoppe søvnighet etter lunsj er å spise mindre. Spis et høyt protein frokost, en liten på formiddagen snack, og kuttet ned på hvor mye du spiser i løpet lunsjen. Dette bidrar til å holde blodsukker og insulin nivåer stødig som hindrer svingninger i nevrotransmitter nivåer som kan føre til søvnighet.
to.
En annen måte å redusere tretthet er å endre sammensetningen av måltidene. Spise enkle karbohydrater som poteter, hvit ris, pasta, og sukkerholdige matvarer som godteri og desserter øker insulin nivåer raskt som øker serotoninnivået i hjernen. Serotonin er en nevrotransmitter assosiert med søvn. Til lunsj, har en god kilde til magre proteiner sammen med low-carb grønnsaker, og du vil redusere behovet for å lur på ettermiddagen bort.
Tre.
Å redusere tretthet etter å ha spist, punt koffein vane. Selv om koffein kan hype deg opp midlertidig, sender det du krasje når den slites av. De fleste ender opp med å utvikle noen toleranse for koffein-som betyr at de må drikke mer for å være på vakt. Dette kan bli en koffein avhengighet som kan være vanskelig å bryte. Prøv å drikke et glass grønn te med lunsj i stedet for kaffe. Det er lavere i koffein og er mindre sannsynlig føre til en koffein avhengighet, men det vil fortsatt gjøre deg mer våken
4
slutt, ta en kvarters spasertur etter å ha spist. . . Dette vil få blodet strømmer og lavere blodsukker og insulin nivåer som vil bidra til å holde deg våken etter et måltid.


Previous:nothing Next:rødvin søvn fordeler

Relaterte artikler


 • kalori underskudd og vekttap
 • høyt blodtrykk diett plan
 • hvordan å skjære noen enkle kalorier
 • det sunne kostholdet pyramiden
 • herunder sunt fett i kosten
 • alkaliske-food dietter
 • raske, naturlige måter å gå ned i vekt
 • farene ved q 10 vitaminer
 • laks og grønnsaker kosthold
 • frukt kosthold program
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com