hvordan miste vekt i søvne verk

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-09-12
Vekttap kan nesten tredoble under REM (Rapid Eye Movement) syklus av søvn, ifølge pediatriske sove spesialist, Dennis Rosen, MD Dette skyldes en kombinasjon av elementer, inkludert hormonproduksjon (ghrelin og leptin) under søvn og økt hjernemetabolisme.

hormoner

Hormoner kontrollere appetitten og hvor godt kroppen din forbrenner maten. . Hvis du ikke får nok søvn, hormoner som er optimalt produseres mens du drømmer blir forstyrret. Dette kan føre til overspising, og kroppen din vil holde på fettet som det går inn sult modus. Hvis du får nok søvn, utgivelser kroppen balanserte mengder av hormoner som gjør at du kan brenne fett effektivt og unngå overspising neste dag. Mindre enn åtte timer søvn hver natt fører til over produksjonen av ghrelin, et hormon som forårsaker sult. Nok søvn, holder omtrent åtte timer uavbrutt søvn for en frisk voksen, produksjonen av ghrelin og leptin, et hormon som hjelper deg til å føle full og balansert.

Brain Metabolisme

Kroppen regenererer seg selv når vi sover. Det tar energi (kalorier) å helbrede kroppen og reparere muskler og leddbånd som blir slitt ut i løpet av dagen. Vi mister mer vekt i løpet av en dyp søvn enn vi gjør liggende i sengen å se på TV, selv om det viser seg at vi gjør det samme mengden fysisk aktivitet. Det kan se ut som vi gjør noe, men, faktisk, kroppen vår er ganske aktive under REM søvn. Hjernen bruker mer energi samtidig som vi drømmer enn det gjør når vi er våkne. Alt dette overskytende arbeidet tilsvarer mer kalorier brent.

Overvekt

Få en god natts søvn kan hjelpe deg å kaste overflødig vekt, men vil bare fungere når siamesiske med en sunn livsstil. Spis et sunt kosthold og trening tre til fire ganger i uken for å miste vekt. Hindringer at overvektige folk ofte står overfor er helsemessige problemer som gjør få god søvn vanskelig. Hvis du ønsker å hjelpe din vekttap programmet og generelle egnethet ved å få mer søvn, men din overvekt har ført til søvnapné eller andre medisinske tilstander, kan det føles som en ond sirkel. Se søvnspesialist å hjelpe deg med å finne måter å sove mer tungt om natten. Som du miste overflødig vekt, vil du kunne sove dypere for å hjelpe deg å holde vekten av.


Previous:nothing Next:magnesium Malate for søvnløshet

Relaterte artikler


 • vekttap hemmeligheter som fungerer
 • hvordan å lage en lav-glykemisk frokost smoothie
 • hvordan å telle kalorier
 • lakseolje informasjon
 • hva urter hjelpe deg å miste vekt?
 • hvordan å kurere ren tallerken syndrom
 • fettfattig diett plan
 • 1200 kaloriinntak menyen for kvinner
 • hvor å komme seg fra sykdom og øke din helse
 • ernæringsmessige informasjon for alkohol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com