hvordan du får en bedre søvn ...

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-12
Når var sist gang du hadde en rolig søvn for en solid sju eller åtte timer og våknet, neste morgen, følelse helt uthvilt og våken? For noen er denne forestillingen, men en fjern drøm. Men, heldigvis, er det håp . . . og det kommer forsiktig, kjærlig pakket fra Mother Nature i en svært uvanlig form

Du trenger:.
Natural Plantation 100% Pure purslane Powder kapsler


en
<. . br> Velg en Natural Sleep Aid
Det hele begynte en sommerdag i slutten av 1990-tallet, på en gård i nærheten Wadena, Saskatchewan. Elsie Belcheff stelte hagen sin da hun merket nok en ekkel Portulaca luke invadere omkringliggende plantene. I det siste, hadde hun bare trakk disse uvelkomne inntrengere fra skitt og kastet dem inn i kompost haugen uten en tanke. Men, på denne dagen, ble hun tvunget til å sende den til en lab for å teste dens sammensetning. Hva var det ved dette anlegget som gjorde det så robust og motstandsdyktig? Det var som om den var uslitelig. Når resultatene kom tilbake, var de intet mindre enn spektakulært.
Portulaca oleracea, også kjent som "vanlige purslane," er en solid luke finnes på alle kontinenter befolket av verden som er rik på vitaminer, mineraler, proteiner, og fettsyrer-alt en person behov i kostholdet sitt for å støtte en sunn livsstil. Men det er ikke alt det er godt for. Ifølge Allison Young, i en artikkel med tittelen "Lås opp Power of purslane" høsten 2009 utgaven av Clean Eating magazine, ". . . Den spiselige luke også leverer store mengder melatonin, en antioksidant som ikke bare bidrar til å regulere søvnsyklus (bedre hvile!), men mopper også opp frie radikaler og kan bidra til å redusere kreftrisikoen. "
To.
Velg en ren form for Nature's Sleep Aid
Allerede en Herbalist, Lymphologist, og medlem av den amerikanske og kanadiske nutraceutical Association i 1999, Elsie igangsatt mer forskning på purslane anlegget. Hun ønsket å lære hvordan det kan være mulig å behandle det sammensatte i kapselform samtidig beholde sin ernæringsmessige verdi. Hun lyktes. Det som fulgte var opprettelsen av Natural Plantation's 100% Pure purslane Powder kapsler som bruker den fineste kvaliteten purslane pulver som er lab testet, selv-stabilisering, og standardisert uten kunstige farger, konserveringsmidler, smaksstoffer eller fyllstoff.
tre.
Velg Moderasjon og Ansvar med All Diet Supplements
Det er viktig å praktisere måtehold og ansvar ved innføring noen ny mat til ens vanlige diett. Selv med et naturlig produkt som purslane, er det normalt for kroppen å gå gjennom hva Elsie Belcheff refererer til som en helbredende scene: ". . . En healing scenen er i effekt når kroppen er i ferd med eliminering. Reaksjoner kan være milde eller de kan være alvorlige. Man bør forvente dette og jobbe mot det. Kroppens iboende ønske er for perfekt helse. Vi har muligheten til å tjene vår vei tilbake til staten. "Med andre ord, er det viktig å begynne langsomt, med bare ¨¦n kapsel om morgenen, å tillate en kropp til å tilpasse seg endringen.

Å kunne sove ordentlig er bare en fordel for perfekt helse. Moder Natur har gitt oss et verktøy vi kan bruke mot vår oppnåelsen av dette målet i de mest særegne form-det av en luke. Det gjør man se på hagen deres litt annerledesly nå, ikke sant?


Previous:nothing Next:hvordan du får en god natts søvn når du trenger det

Relaterte artikler


 • naturlige kreft kosthold
 • hvordan ta vitaminer uten svelge en pille
 • protein diett
 • ferske grønnsaker kosthold
 • hvordan du styrer nighttime spise
 • hvordan å lage en hage salat mer mettende
 • hvordan pakke en vegetarisk matboks
 • detox diett menyen
 • mat høyt i vitiamin k
 • sunne friske frukt måltider
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com