hvor mye du skal spise for å gå ned i vekt

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-09-09
Du har hørt det før: Å miste vekt er et tall spill. Du må inntar færre kalorier og /eller brenne mer kalorier for å gå ned i vekt. Det nøyaktige antallet kalorier å spise for å gå ned i vekt er forskjellig for hver person, avhengig av hans nåværende vekt, alder, kjønn og aktivitetsnivå

. 3500 kalorier

For å gå ned en kilo fett, må du lage en 3500-kalori underskudd. Dette kan gjøres ved å spise 3500 færre kalorier eller forbrenner 3500 kalorier. De fleste synes suksess da de kombinerer de to metoder for å lage et underskudd ved utgangen av uken. For denne artikkelen vil vi fokusere kun på å spise mindre.

Inntar færre kalorier

For å begynne, må du vite hvor mange kalorier du spiser i dag. Hold en food journal for et par dager for å finne din nåværende kalori inntaket. Når du vet hvor du starter, kan du bestemme hvor mange kalorier du bør spise per dag for å skape underskuddet. En 500-kalori daglig underskudd er vanligvis et godt sted å begynne.

Gjør Math

La oss si at du nå spiser 2200 kalorier om dagen. For å gå ned i vekt, må du spise mindre enn 2200 kalorier om dagen. Uten å finne trening i ligningen, vil antall kalorier du spiser avgjør hvor mange pounds du mister. Hvis du spiser 2000 kalorier om dagen, en 200-kalori underskudd, vil du miste 1 pund i nesten 18 dager. Men, hvis du spiser 1700 kalorier om dagen, en 500-kalori underskudd, vil du miste 1 pund i omtrent syv dager.

Næringsrik mat valg

Tro det eller ei, kan kalorier legge opp veldig raskt, spesielt hvis du ikke lage god mat valg. Hvis du spiser næringsrik mat, finner du at du kan spise mye mer enn hvis du avfallet alle kaloriene på høy-kalori eller høy-fett matvarer. For eksempel, er et medium bestilling av pommes frites på McDonald's ca 4,1 gram og 380 kalorier. Til sammenligning er en gjennomsnittlig 5,3-unse apple bare 77 kalorier. En stor ordre av pommes frites på McDonald's vil koste deg en heidundrende 500 kalorier, ditt fulle underskudd målet for en dag. Stick med sunn mat valg!

Spiser nok

Mange gjør den feilen å tro hvis et lite underskudd er bra, er en dypere underskudd bedre. Mens en 500-kalori underskudd vil sette deg på sporet til å gå ned i vekt, kan en 1000-kalori underskudd være farlig. Spiser for få kalorier kan sette kroppen din i sult-modus, noe som vil gjøre det holder på hver eneste kalori mulige heller enn å kaste vekten. Det er viktig å sørge for at du spiser nok kalorier.


Previous:hvordan du har god søvn Next:diett for høye triglyserider pasienter

Relaterte artikler


 • kolesterolsenkende kosthold for barn
 • bruke mat-baserte vitaminer for å fjerne svarte flekker fra huden
 • hvordan du bruker en rå mat diett for naturlig vekttap
 • goji bær ernæringsmessig profil
 • typer mat å spise med acid reflux
 • næringsstoffer i bjørnebær
 • 500 kaloriinntak menyen
 • 1200 calorie en dag prøve diett
 • kosthold for å lindre leddgikt
 • hvordan hverdagen rå-liciously spising
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com