hva du skal spise på en lav kalori diett plan

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-10
Trenger du å gå ned i vekt, men vet ikke hva jeg skal spise og hva du skal unngå? Den beste måten å slippe de pounds på en sunn måte er å spise ferske, hele matvarer mens inntak av færre kalorier enn du forbrenner hver dag. Massevis av grønnsaker, protein og fiber er ditt beste valg av mat når det kommer til å miste vekt. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, sjekk ut denne listen av lav-kalori mat som tilfredsstiller. Fyll opp på disse og du vil være på vei til vekttap på kort tid

Grønnsaker

Start med å legge matvarer, ikke å ta dem bort. Legg fem på ni porsjoner grønnsaker til din daglige måltid planer, blant annet snacks. Sjansene er vil du være for full til å snack på mindre sunne alternativer som fet chips eller sukkerholdig godteri. Når du gjør pastaretter, erstatte en kopp pasta med en kopp grønnsaker. Ved å redusere mengden av stivelse på tallerkenen din kan du spare 100 til 200 kalorier per måltid. Erstatt vanlig spaghetti med spaghetti squash eller terninger din favoritt grønnsaker og bland dem med brun ris for en flavorful siderett.

Protein

Spise protein til hvert måltid bidrar tilfredsstille sult rask og oppfordrer fettforbrenning. Faktisk, antyder en fersk britisk studie spise protein utløser en naturlig vekttap hormon kjent som PYY. Sørg for at protein er slank og at din del er hensiktsmessig, på størrelse med en kortstokk. Unngå fete kjøttstykker og holde unna sausen og sauser. Nyt eggehviter eller befestede frokostblanding til frokost, lene kalkunbryst til lunsj og fisk til middag. Bønner, yoghurt og nøtter er også gode kilder til protein.

Fiber

Foods høy i fiber vil du føle deg full raskere og vil bo i magen din lengre enn lav-fiber elementer. At full følelsen kan stoppe deg fra å spise og spare deg kalorier. For eksempel kan en del av hel-korn brød med høyt fiberinnhold fylle deg opp raskere enn to skiver av hvitt brød, med færre kalorier. Fiber-rik mat med bønner og belgfrukter, brun ris, hele korn, ren luft-poppet popcorn, frø, grønne grønnsaker og bær.


Previous:hvordan du har god søvn Next:do acai Berry vekttap piller arbeid?

Relaterte artikler


 • diabetes diett terapi
 • å spise mer vitamin d mat
 • diabetiker diett hjelp
 • naturlig at-home kroppen rens
 • hvordan å lage en høy protein diett
 • hvordan pakke en skole lunsj for en vegetarianer barn
 • kosthold for giktisk leddgikt
 • hvordan vet hvor mye vitamin D3 til å ta
 • steg-for-steg vekttap plan
 • hvordan å gå ned i vekt med edenic kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com