høyt blodtrykk diett plan

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-09-07
Millioner av amerikanere lider av høyt blodtrykk. Selv om noen trenger medisiner for å behandle denne tilstanden, kan blodtrykket ofte senkes gjennom kosten alene. Les videre for å lære mer om høyt blodtrykk diett planer

Reduser Sodium nivåer

Redusere natrium i kostholdet ditt. Salt er ikke bare kommer fra salt Shakers, men også fra behandlet, frossen, hermetisk og jarred varer. Se etiketter og prøve å holde natrium nivåer til 1500 mg daglig eller mindre. Hold deg unna snack matvarer som chips, og kutte ned på din frossen forretter, som noen ganger kan pakke en heidundrende 1000 mg natrium en pop. Limit natrium-tette sauser som ketchup, sennep og pickle-relish. Også bruke rikelig med friske urter i oppskrifter, og behovet for matlaging med salt vil bli sterkt redusert.

Spis Frisk, Whole Foods

Spise ferske, hele matvarer kan bidra til å redusere høyt blodtrykk. Rå og lett dampede grønnsaker, tilberedt med et minimum av salt og smør, er et godt valg. Så er hele korn og pasta, frukt og magert kjøtt. Fett-fri og lav-fett meieriprodukter er fine også. Kalium hjelper kroppen å opprettholde et normalt blodtrykk, så spis rikelig med kalium-rik mat, for eksempel bananer, appelsiner, vannmelon og poteter. Magnesium spiller en avgjørende rolle i blodtrykk i tillegg, så spiser rikelig med grønne blader og hele korn til opp inntaket ditt. Et kosthold rikt på grønnsaker og hele korn sikrer også tilstrekkelig fiber inntak, et sentralt element i å senke blodtrykket.

Ting å eliminere

Dessuten salt, se etter mat som er lav i fett, kolesterol og sukker. Eliminer kullsyreholdige drikker, noe som kan være høy i både sukker og natrium. Alkohol bør fjernes også, siden det kan øke blodtrykket og øke risikoen for komplikasjoner. Mettet fett og trans-fett (hydrogenert olje) skade blodårer og hjerte, så unngå disse så mye som mulig. Til slutt, unngå bearbeidet mat, for eksempel hvitt brød og kjeks.


Previous:hvordan du har god søvn Next:store mager muskel bygging dietter

Relaterte artikler


 • Hele mat diett plan
 • hvordan du har en lav carb livsstil
 • hvordan gjøre fransk toast strata
 • gjør kalium senke høyt blodtrykk?
 • hjertet sunt kosthold planer
 • hvordan du velger den raskeste linjen på matbutikken
 • den ernæringsmessige verdien av svinekjøtt
 • alternativ diett for barn med epilepsi
 • kosthold for nyre helse
 • sunt kosthold for idrettsutøvere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com