gode dietter for en type 2 diabetes

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-09-07
Type 2 diabetes onsets vanligvis under eller etter middelalderen, selv om flere og flere barn blir diagnostisert enn noen gang før. Kosthold spiller en viktig rolle i behandlingen av type 2 diabetes. The American Diabetes Association har publisert en liste over diabetiker mat som bidrar til å holde blodsukkeret regulert. Disse matvarer rate lavt på glykemisk indeks og er rik på næringsstoffer. Glykemisk indeks måler hastigheten som inntatt mat forårsaker nivået av glukose i blodet til å stige. Spise sunt og administrere vekt er begge gode måter å behandle type 2 diabetes.

Karbohydrater

Generelt, er det gode høy-fiber karbohydrater og dårlige karbohydrater. . Den dårlige karbohydrater inneholder hvitt mel, sukker, poteter og ris. High-fiber karbohydrater er rike på vitaminer og næringsstoffer, og generelt scorer lavt på glykemisk indeks. Bønner har en lav glykemisk indeks og er rik på magnesium og kalium. Du kan velge fra et bredt utvalg inkludert Pinto bønner, marineblå bønner, svarte bønner og hvite nordlige bønner. Det er ingen mettet fett i bønner, og 1 /2 kopp er lik i protein til 1 oz. av kjøtt. Mange deilige supper kan gjøres med bønner med et utvalg av grønnsaker. Hele korn, søtpoteter, quinoa, bygg og havre er utmerket høy-fiber valg.

Best Protein

Alle lav-fett protein er en god matkilde for diabetikere. Fisk er en utmerket kilde til protein, og det er rikt på omega-3 fettsyrer, inneholder mange vitaminer og er lavt i kalorier. Hermetisk tunfisk og laks vil gi deg samme nytte, og er praktisk for siste-liten måltider. Kylling og kalkun bryster også gi sunne kilder til fettfattig protein.

Frukt, grønnsaker og nøtter

Alle grønne grønnsaker kan spises i store mengder på grunn av deres lave kaloriinnhold og høyt vitamin innhold. Ifølge American Diabetes Association sitrusfrukter regnes som en diabetiker super mat og er verdifull fordi den er fullpakket med vitamin C og løselig fiber. Bær scorer lavt på glykemisk indeks og er pakket med antioksidanter og vitaminer. Nøtter er rike på omega-3 fettsyrer samt en rekke vitaminer. Deres kalori teller er høy så spise dem i små mengder.

Meieri Selections

Den amerikanske diabetiker lister fettfri melk og fettfri yoghurt som supermat fordi deres høyt kalsiuminnhold holde skjelettet sterkt og beskytte tennene mot forfall. De inneholder også en rik mengde vitamin D. næringsrik yoghurt er veldig allsidig i å lage frukt smoothies og parfaits.

Måltid forslag

Spise fem små måltider om dagen er anbefalt av American Diabetes Association for å holde blodet regulerte hele dagen. Det er også en god måte å avverge sult.


Previous:hvordan du har god søvn Next:høyt blodtrykk diett plan

Relaterte artikler


 • vitaminer for lav carb dietter
 • naturlig kosthold for gerd
 • mat som er bra for en sunn kolon
 • rensing sykdom med en rå mat diett
 • ernæringsmessige verdien av plommer
 • hvordan du velger en moden ananas
 • kan probiotika og kolon rengjøringsmiddel tas på samme tid?
 • fordeler og ulemper med en lav-carb diett
 • frukt i kostholdet
 • måter å kontrollere kolesterolet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com