flat mage diett menyen planer

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-07
Innhenting av en flat mage kan gjøres gjennom bruk av visse matvarer og ingredienser. Disse elementene bidrar til å redusere fett rundt magen og forsyne kroppen med gode fettsyrer som hjelper bekjempe sykdom. "The Flat Belly Diet" er en bok skrevet av Liz Vaccariello og ernæringsfysiolog Cynthia Sass. Den legger ut et program som gir deg fire 400-kalori måltider per dag, med hvert måltid inneholder en enumettet fettsyre-eller MUFA

oljer.

Tanken er å innlemme visse oljer i dine måltider. Du kan legge oljer som sesam eller peanut inn i stir-fry måltider. Du legger pesto på en sandwich for en dressing eller vedlikeholdslading noen inn i suppen din før du spiser. Andre olje bruker kan være en marinade for å legge smak til kylling eller ved å lage din egen salat dressing. Ifølge studier, umettede forbruker 30 prosent til 40 prosent fett fra oljer hindrer magen fra å utvide. En porsjon tilsvarer 1 ss.

Nøtter og frø

Dette er gunstig fordi mange av dem, som mandler og macadamia nøtter, inneholder fiber som forbedrer fordøyelsessystemet. Andre nøtter, for eksempel pistasj og valnøtter, kan bidra til å forhindre sykdom. Nøtter og frø, når de brukes med måte er en stor kilde til bedre helse, fordøyelsen og dempe appetitten. En porsjon tilsvarer 2 ss.

Avocado

Avokado er høy i protein og andre vitaminer, samt sunt fett. De bidrar til å øke energi nivået, som er avgjørende for å bli mer aktive til å brenne kalorier. De kan også redusere kolesterolet og redusere tørr hud. En porsjon tilsvarer 1/4-cup.

Oliven

Oliven er en stor kilde for vitamin E. De også bidra til å øke energi også. De vitamin E som er produsert fungerer som en antioksidant, som reduserer betennelse. Noen av de forbindelser som finnes i livet gjøre dem en god kilde for en anti-betennelse middel. En porsjon tilsvarer 10 oliven eller 2 ss. av tapenade.

Sjokolade

Nyere studier viser at kakao finnes i sjokolade bidrar til å holde blodtrykket nede og hjertet sunt. Sjokolade hjelper gir en energi løft og reduserer angst nivåer. Den koffein i sjokolade er hva som utløser energien heisen. En skikkelig servering størrelse av sjokolade er lik 1/4-cup.


Previous:hvordan du har god søvn Next:hva er kaprin triglyserider?

Relaterte artikler


 • fanget bandet diett etter operasjon
 • hvordan å lage en velsmakende whey protein shake
 • grønnsaker å spise mens du er på Medifast kosthold
 • det hellige hjertet kosthold regler
 • lav carb måltid plan
 • den ernæringsmessige verdien av hermetisk kokt mais
 • fakta om vegetarisk kosthold
 • hvordan finne et kosthold og mosjon plan for å oppnå vekttap
 • anbefalt diett for magesår
 • leddgikt mat diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com