enkel low-carb matvarer

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-09-08
Spise en low-carb diett kan være velsmakende, næringsrik og tilfredsstillende, og du kan tilberede et utvalg av gode matvarer med lite eller ingen PREP arbeid, noe som gjør dem super enkelt å nyte

Grønnsaker

Grønnsaker er perfekt for denne dietten, som de er næringsrik, og det er mange som har mindre enn 5 gram karbohydrater per porsjon. For eksempel grønne grønnsaker er fulle av helsemessige fordeler, for eksempel klorofyll, som hjelper kroppen produserer vitamin E, A og K, og de er enkle å tilberede og nyte. De kan steames, kokt, bakt eller spises rå, og du kan til og med gran dem opp ved sprut på litt olivenolje eller smør, siden karbohydrater, og ikke en liten bit av fett, er fienden. De med mindre enn 5 karbohydrater per porsjon inneholder brokkoli, rosenkål, grønne bønner, spinat, asparges, agurk og salat.
Andre low-carb vegetabilske alternativer som er næringsrik og lett å tilberede er gulrøtter og squash, men du bør unngå poteter og mais.

Frukt

Mange frukt inneholder mye sukker, som omdannes av kroppen til karbohydrater, men det er fremdeles noen som kan spises i denne dietten. Bær er det beste valget tilgjengelige fordi de er lavere i sukker enn andre frukter, så velger jordbær, bjørnebær, bringebær og blåbær.
Prøv å blande disse fruktene inn i en salat eller tjene dem som en sunn dessert med hjemmelaget pisket krem. For å gjøre topping, bland tunge whipping krem med 1 /2 kopp Splenda og en spiseskje sukker og slo den til den blir stiv.

Kjøtt

For å gjøre det enkelt low-carb måltider som inneholder sunt kjøtt, du kan velge hermetisk kylling og tunfisk, pakket i olje eller, for en enda lavere kaloriinnhold versjon, pakket i vann.
Når optisk for ferskt kjøtt, velg ytrefilet biff kutt, som er slankere, lettere å lage mat, og er generelt ikke så tøff som andre kutt. Ytrefilet biffer kan tilberedes på så lite som 10 minutter, avhengig av ønsket temperatur.
Forkokt kjøtt som kylling og biff kan bli funnet i dagligvareforretning fryseren sak og kan være grunnlaget for et raskt måltid eller en sunt low-carb snacks.
Ground kalkun og alle slags fersk sjømat elementer er også god lav-carb valg.

Meieri

Oster som ikke er lav-fett er de beste alternativene for en lav- carb diett. Velg helmelk i stedet for skummet eller 2 prosent varianter, som hele melken versjonene har mindre karbohydrater. Også bruke tunge whipping krem for kaffe i stedet for Creamer eller halv og en halv, som det lavere i karbohydrater.


Previous:hvordan du har god søvn Next:sunne naturlige middag ideer

Relaterte artikler


 • den ernæringsmessige verdien av en blackberry
 • tilberedte måltider kosthold
 • mat som inneholder gult fargestoff
 • næringspyramiden aktiviteter for barna
 • hvordan regulere kroppen blodtrykket?
 • normal mannlige vekt
 • hvordan å gå ned i vekt å spise mindre enn sunn mat
 • hvordan du kan forbedre kosthold og forebygge kreft
 • sporet kreatin bivirkninger
 • hvordan man regner prosent kroppsfett med skinfold målinger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com