emergen-c søvn helse ingredienser

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-09-11
Emergen-C er en populær linje av kosttilskudd tilgjengelig i mange dagligvarebutikker og apotek. Den Emergen-C kosttilskudd har en base av vitamin C for bedre immunitet og reduksjon av frie radikaler som kan bidra til tretthet og sykdom. Ulike formuleringer av Emergen-C er tilgjengelig, i tillegg til diverse smaker av pulverisert produktet. Emergen-C vunnet popularitet for sin praktisk pakke, en flavored pulver som oppløses i vann for å produsere en musserende drikke. Emergen-C Sleep Helse er en spesialitet formulering laget for å fremme ro ved sengetid samtidig som det gir viktige vitaminer og mineraler for bedre helse.

Du trenger:
sportsvogn
. Baby stropp eller transportør.
Styrketrening, yoga og /eller Pilates DVD.
Hand vekter (se DVD instruksjoner for vekt anbefalinger).
Sunn snacks.

Betydning

Den Emergen-C type kosttilskudd er produsert av Alacer Corporation som smakstilsatt pulver som inneholder vitamin C. Disse pulver inneholdt naturlige ingredienser, og når det tilsettes vann, produserte en livslysten (fizziness). Pakkene er praktisk for mange mennesker å løse opp i vann og smaker appellere til en rekke aldre. Som en populær og enkel tilberedning, var Emergen-C pulver utvides til å omfatte oppløste mineraler og spesialpapir formuleringer som Sleep Helse produktet.

Ingredients

Emergen-C-produkter inneholder vitamin C, mineraler og elektrolytter. Denne kombinasjonen forbedrer kroppens energi og immunitet for å bekjempe stress og sykdom. Mens de fleste Emergen-C-produkter er i pulverform, er Emergen-C Sleep Helse formulering en tablett som skal tas ved sengetid.

Den ernæringsmessige etiketten identifiserer tre tabletter som en tjener. Hver porsjon inneholder 1860 mg vitamin C, 12 mg vitamin B6, 105 mg kalsium, 100 mg magnesium og 1 mg melatonin. Ytterligere ingredienser inkluderer fiber (f. eks psyllium husk), cellulose og bindemidler for tablet produksjon.

Effekter

Effekten av supplerende vitamin C er å støtte immunforsvaret og redusere frie radikaler som dannes ved normale cellulære prosesser. Kalsium og magnesium er viktig for bein og blodkar dannelse. Vitamin B6 er en biologisk faktor fremme protein metabolisme, nervesystemet funksjon og immunitet, i tillegg til å opprettholde normalt blodsukker nivåer. Melatonin er et naturlig forekommende hormon som produseres i pinealkjertelen å regulere kroppens døgnrytmen av aktivitet og hvile. Melatonin tilskudd fremmer avslapning, hjelpe brukere slappe av og gå i dvale.

Hensyn

supplerende vitaminer og mineraler er verdifulle for å opprettholde god helse, spesielt på grunn miljømessige påkjenninger og kosthold. Store mengder vitamin C utskilles gjennom urinen, og riktig vanninntak anbefales å skylle ut giftstoffer og hindrer akkumulering. Naturlig søvn stoffer som melatonin ikke anses vanedannende, men bør man sørge for å unngå psykologisk avhengighet av ethvert stoff, eller ta overdreven dosering

Potensielle

Nutritional stoffer er gunstig på de fleste tider av dagen. . Et tillegg forbedret med melatonin kan hjelpe brukerne få sove lettere (søvnlatens). En mg melatonin regnes som en trygg dose for å fremme sove innen 30 til 60 minutter. Som en søvn hjelpemiddel, ikke melatonin ikke produsere en sløv effekt vanligvis observert med medikamenter som antihistaminer. Emergen-C Sleep Helse kan bidra til en sunn vane å ta kosttilskudd, drikkevann og, etter behov, ta naturlige produkter for å fremme ro og regenerering.


Previous:nothing Next:hvordan du har god søvn

Relaterte artikler


 • mat med store mengder jern
 • hvordan å gå ned i vekt uten å sulte deg selv av mat
 • hvor mye protein egg har?
 • hvordan å telle kalorier
 • rensing sykdom med en rå mat diett
 • hvor mye acai berry bør du drikke?
 • hvorfor spise kjøtt er sunt
 • hvordan du har en god rask frokost selv om du sover i
 • laks og grønnsaker kosthold
 • lavt kolesterol lav triglyceride dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com