do acai Berry vekttap piller arbeid?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-09-10
Den acai bær er en drue-lignende frukt og høy i antioksidanter, vitaminer og mineraler. Det finnes mange dietter og detoxes som har kommet fremhevet acai berry som et mirakel vekttap mat. Mange programmer bruker pillen kosttilskudd som er ment å stimulere stoffskiftet og hjelpe deg å forbrenne fett. Vær lei av mirakel krav, men ikke overse de helsemessige fordelene av Acai bær

Berry Fordeler

Den acai Berry er lik blåbær , bjørnebær og andre bær. De er høye i antioksidanter, gode kilder til fiber og inneholder essensielle fettsyrer som fremmer et sunt hjerte. Dette bær inneholder et av de høyeste mengder vitamin C. En servering av acai også inneholder samme mengde kalsium som et glass melk. Den inneholder også omega-3 og omega-fettsyrer, de samme fordelene som finnes i fiskeolje som bidrar til å heve gode kolesterolet og senke det dårlige kolesterolet.

Forskning

Som for 202C forskning på Acai Berry har vært begrenset. Mens ernæringseksperter vet hva bær inneholder, påstander fra tabloidene og kosthold nettsteder har ikke begrunnet. Det er begrenset data gjennom en University of Florida eksperiment som antyder at bær har evnen til å drepe kreftceller. I tillegg viste en Texas A M University studie at antioksidanter i acai er absorbert i kroppen når fortært som en juice eller masse. Men, har som med de fleste kjepphest dietter, jungeltelegrafen og anekdotiske vitnesbyrd gjorde acai berry en stor industri.

Pills vs Juice eller Pulp

Så langt har de studier er gjort med ekte juice eller papirmasse fra bær. Mange av de helsemessige egenskapene til et bær har å gjøre med fiber forbrukes når frukten er hel. I tillegg, antioksidanter mister sin styrke når en frukt er Juiced og antioksidanter er utsatt for luft. Dette reiser et spørsmål om prosessen som p-piller kosttilskudd gjennomgå. Mange fordelaktige egenskaper kan gå tapt siden de fleste supplement produsenter er ikke følgende amerikanske Food and Drug Administration retningslinjer. Hvis en pille er i stand til å beholde den samme næringsverdien som den opprinnelige bær, kan det være noen vekttap fordeler.

Berry og Fat

Siden acai bær inneholder både antioksidanter og omega-3 fettsyrer, har det potensial til å bistå en person med å senke kroppen sin kolesterolnivået, og dermed fett prosenter. Antioksidanter har blitt vist å bidra til å stimulere stoffskiftet også. Mens det finnes ingen studier som bekrefter at en acai Berry diett, enn si en acai Berry piller kosthold, kan stimulere vekttap, kan det hjelpe en person med andre livsstil endringer for å redusere fett. Mer tid og forskning er nødvendig for bekreftelse.

Ikke Knock Det

Selv om acai berry ikke er bevist å være et vekttap lurer på pillen, ikke kast verdien til din helse som et supplement. Igjen er det en stor kilde til antioksidanter som bidrar til å opprettholde et sterkt immunforsvar og bekjempe frie radikaler i kroppen. Den inneholder også omega-3 fettsyrer. Legge til en annen kilde til dårlig kolesterol og triglyserider jagerfly er en god ting. Mens pillen mer enn sannsynlig vil ikke legge noen ekstra fiber i kostholdet, de andre fordelene er mer enn nok til å konsumere bær eller en pille supplement for å forbedre din generelle helse.


Previous:hvordan du har god søvn Next:hva er normal kroppsfett for menn?

Relaterte artikler


 • hva er farene ved sakkarin?
 • acai & total rens
 • ernæring i hvete bakterie
 • helsekost guide for personer med diabetes
 • Crohns sykdom ernæring terapi kosthold
 • en dagligvarebutikk liste der jeg kan spise sunt
 • hvordan å redusere vann vekt
 • bivirkninger av phentramine
 • hvordan å gå ned i vekt uten å måtte kosthold
 • rask og sunn vekttap dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com