den beste maten for Etterveksten

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-09-09
Før du bruker en formue på transplantasjoner og kremer til å behandle hårtap, ta en titt på kostholdet ditt. "Nutritional mangler kan bidra til økt hår Shedding ved å svekke håret sjakter som føre til brekkasje til håret og langsom gjenvekst," skriver registrert kostholdsekspert Kimberly A. Tessmer i en artikkel om hårtap for www. stophairloss. com. Ved å ta kosttilskudd mangler, kan du være i stand til å bremse eller reversere hårtap

Vitaminer

For å opprettholde en sunn leder. håret ditt kosthold bør inneholde:

Vitamin A, som er avgjørende for riktig thyroid funksjon, som igjen bidrar med hårvekst. Den finnes i frukt og grønnsaker er rik på betakaroten, angitt med deres gull, oransje eller rød farge. Prøv søte poteter, gulrøtter og mango. Andre matvarer som inneholder Vitamin A er bladgrønnsaker, melk, eggeplommer og lever.

B-vitaminer (B6, B12 og folsyre), som alle bidrar til blodstrømmen. Begrensede blodstrøm kan påvirke hårveksten og retention. The vitaminer finnes i bananer, egg, hele korn, soyabønner og grønne grønnsaker.

Vitamin C, som er avgjørende for produksjonen av kollagen, et protein som hjelper holde håret sunt og sterkt. . Se etter Vitamin C i sitrusfrukter, paprika, tomater og poteter

Minerals

Essential mineraler inkluderer:.

Sink, noe som bidrar til å støtte sunn celle vekst og reparasjon. Du kan finne sink i mange kjøtt, for eksempel fjærfe, kjøtt, østers, krabbe og hummer, samt bakte bønner, yoghurt og cashewnøtter.

Copper, som er nødvendig for dannelsen av hemoglobin og tilstrekkelig blod strømme til håret follicles. Du vil konsumere kobber i mange kjøtt (muslinger, biff, østers, kalv, lam) samt tang, nøtter og frø.

Iron, noe som bidrar gjennomføre oksygen i hele kroppen. Jernmangel (anemi) er en ledende årsak til hårtap. Spis mat som lever, magert rødt kjøtt, bønner, tofu og grønne bladgrønnsaker.

Andre Anbefalinger

Andre kosttilskudd ubalansene kan føre til redusert hårvekst eller problemer med håravfall. Disse inkluderer:

Ekstremt lav-kalori eller lav-fett dietter. Hvis din diett er for lav i fett eller kalorier, alle kroppslige funksjoner-inkludert hår vekst-er berørt. Pass på at du får nok kalorier og sunt fett fra nøtter, frø og olivenolje.

Lav-protein dietter. Uten protein, kan kroppen ikke lage nye celler. Spis protein i form av magert kjøttpålegg, egg, fettfattig ost og tofu

Ved å spise for hårvekst, trenger du ikke å følge noen rare dietter eller spise noe uvanlig mat; bare spise et sunt kosthold og hele kroppen-også hodebunnen din-vil nytte.


Previous:hvordan du har god søvn Next:de negative virkningene av en lav carb diett

Relaterte artikler


 • ernæringsmessige informasjon for brun basmati ris
 • hjemmelaget kolon rensing metoder
 • hvor mye acai berry bør du drikke?
 • hvordan du bruker lakris rot ekstrakt med pantotensyre
 • sunn familie handleliste
 • hvordan å gå ned i vekt uten å sulte deg selv av mat
 • vekttap diett tips for tenåringer
 • å spise mandler
 • hvor mye av kroppsvekten er vann?
 • hvordan å miste vekt raskt, enkelt og effektivt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com