alternativer til NutriSystem

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-07
NutriSystem er en vekt-tap plan som fokuserer på å spise et sunt, balansert kosthold. Det innebærer å velge en plan basert på kjønn, alder og om du er diabetiker eller vegetarianer. Menyene er skreddersydd til dine spesifikke behov, og prepackaged måltider er sendt til hjemmet ditt. Hvis NutriSystem plan ikke er en for deg, det er mange andre alternativer å utforske

Jenny Craig

Jenny Craig's program har. en tre-trinns tilnærming. Først møte med et program rådgiver som bestemmer matvaner, aktivitetsnivå og ønsket vekt basert på en spørreundersøkelse du fullfører. Deretter bruker sin prepackaged måltider sammen med din egen frukt og grønnsaker for å opprettholde del kontroll. De krever også fysisk trening sammen med private ukentlige møter med rådgiver for å gjennomgå og spore dine mål.

Weight Watchers

Weight Watchers er en av de eldste programmene. Den bruker «de fire pilarene for sunn vektreduksjon" tilnærming. Den første pilaren er mat, som inkluderer å spise smartere: færre kalorier, men også følgende USDA anbefalinger om hva slags mat du bør spise. Fokuset er på en lav-fett, høyt fiber diett og gradvis vekttap på ikke mer enn to kg. per uke. Den andre pilaren refererer til trening. The Weight Watchers Programmet bruker en "punkt" system til grad aktiviteter. Jo flere poeng du samler, jo mer mat du kan spise. Den tredje pilaren er atferd. Programmet oppfordrer deg til å skrive ned alt du spiser og dokumentere din trening hver dag så du vil være ansvarlig for resultatene dine. Den siste pilaren er støtte, som inkluderer ukentlig veie-ins og møter med rådgivere og andre Weight Watchers medlemmer. Hensikten med programmet er å skape en fullstendig endring i livsstilen din som fokuserer på sunn mat og mosjon.

South Beach Diet

The South Beach diett program bruker tre faser, og er utformet ikke bare som en diett, men som en livsstil endring. Det er i hovedsak en lav-karbohydrat diett som fraråder karbohydrater med mindre de er svært høy i fiber, slik som hel-korn brød og bønner. Du trenger ikke telle kalorier, og proteiner som biffer, som er forbudt på lav-fett planer, oppfordres. Fase I er ment å stabilisere blod sukker og eliminere suget etter hard begrense karbohydrat inntaket for de første to ukene. Fase II letter restriksjonene på karbohydrater, men krever fortsatt kostholdet ditt for å bestå hovedsaklig av proteiner og grønnsaker. Denne fasen kan vare i flere uker eller måneder, helt til vekttap målet er nådd. Fase III er vedlikeholdsfasen for når du ikke trenger å miste mer vekt, men ikke ønsker å få. Den matvarer er fortsatt basert hovedsakelig på proteiner og karbohydrater minimal, med sporadiske søtsaker og brød lagt for variasjon.


Previous:hvordan du har god søvn Next:gode dietter for en type 2 diabetes

Relaterte artikler


 • hvordan man skal forstå hvorfor din diett ikke virker
 • hvordan å gå ned i vekt samtidig som de sparer penger
 • gode kilder til omega 3
 • lavt kaloriinntak menyer
 • acai berry fakta og fiksjon
 • hvordan du bruker opprinnelsesland merking i mat
 • hva er en makrobiotisk diett?
 • blodsukker redusere te
 • hvor mange kalorier jeg burde spise for å gå ned i vekt?
 • hvorfor spise kjøtt er sunt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com