gode kilder til omega 3

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-01-27
Ifølge Harvard School of Public Health, er omega-3 fettsyrer flerumettede fettsyrer som er viktige næringsstoffer for helsen. Omega-3 er ansvarlig for flere av kroppens funksjoner, for eksempel administrasjon blodpropp og skape cellemembranen i hjernen. Omega-3 også er forbundet med beskyttelse mot koronar sykdom. Menneskekroppen produserer ikke omega-3, det må innhentes gjennom mat. Key omega-3 fettsyrer inneholder dokosaheksaensyre og eicosapentanenoic syre

Fish

Fisk er en utmerket kilde til omega 3. Den beste fisken å spise for omega-3 fettsyrer er kaldt vann fisk som laks, sild, amerikansk Shad, Stillehavet og makrell, hvitfisk, Pacific østers, Atlantic sardiner og ørret. To tre unse porsjoner i uka er anbefalt av Omega-3 For din helse nettside. Jo mer fett en fisk inneholder mer omega-3 den vil inneholde.

Flax

Frø og nøtter er ressurser for omega-3. Flax frø kan brukes på andre matvarer samtidig ha evnen til å passere gjennom kroppen ufordøyde. Linfrøolje er et annet alternativ for omega-3, men har en kort holdbarhet og må oppbevares i kjøleskap.

Valnøtter

En annen kilde til omega-3 er valnøtter. Selv valnøtter er høstet i desember, er de tilgjengelige hele året. En fjerdedel kopp valnøtter tilbyr 2,27 gram omega-3 fettsyrer og er rangert som en "god" kilde til omega-3-ere av verdens sunneste Foods hjemmeside.

Egg

Egg opprettet av hønene gitt en diett rik på omega 3 fettsyrer er en annen verdifull kilde til omega-3. Siden mange mennesker er allergisk mot fisk, egg gir en alternativ måte å skaffe omega-3. For å oppnå fullt utbytte av omega-3, må eggeplommer bli fortært.

Supplements

Omega-3 er tilbudt som myk gele, for eksempel en vitamin E kapsel, eller i flytende form. Linfrøolje og tran, ofte brukt i matlaging, er vanlige omega-3 tilskudd. Disse kosttilskudd må være nøye lagres, som de er utsatt for varme, lys og oksygen. Hold kosttilskudd i kjøleskap eller fryser. Når du velger et supplement, råder gamle oppskrifter nettsted kjøpe et supplement som besitter vitamin E, som fungerer som en kraftig antioksidant.


Previous:hvordan du kan forbedre din søvn og føle seg forfrisket Next:lav natrium matvarer og kosthold

Relaterte artikler


 • linfrø og olje bivirkninger
 • anbefalt kosthold for diabetikere
 • naturlig rettsmidler for å øke metabolismen
 • vitaminer for sunn leveren
 • hvordan å finne den riktige vekten for din høyde
 • hvordan å gå ned i vekt på korn kosthold
 • hvordan å forstå årsakene til en langsom metabolisme
 • hvordan å lage en lav kalori protien pannekake
 • candida diett tips
 • chilipepper og slanking
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com