fiskeolje fakta for barn

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-12-30
Vitenskapelige studier viser fordelene av omega-3 fettsyrer har ført til at FDA til å erklære omega-3 tilskudd en kvalifisert helsegevinst, og den mest konsentrerte kilden til omega-3 er fiskeolje. The American Heart Association fremmer forbruket av omega-3 fettsyrer for folk i alle aldre for fordelene til hjertet og blodårene. Barn tar fiskeolje har også vist seg å forbedre karakterer, oppførsel og adferd, og omega-3 kan også spille en rolle i formildende oppmerksomhet-underskudd og hyperaktivitet.

Du trenger:
Bestemmelse

Fordeler

Hovedfordelen med fiskeolje for barn er ekstra hjernekraft. . Studier viser forbedringer i minnet, kritisk tenkning og oppmerksomhet spenn hjemme og på skolen, noe som fører til generelle ytelsesforbedringer.

Tyggetabletter

Mange barn kan være slått på for å fiskeolje om det er inkorporert i et søtet, tyggetabletter. Smaker varierer, så kjøp den minste flaskene til barnet finner en med en smak hun liker.

Dosering

Om 450 til 500 mg daglig av omega-3 er nok for noen å se fordelene, men opp til 1000mg per dag er tillatt. For behandling av en bestemt eksisterende tilstand gjennom høyere doser, bør du oppsøke lege.

Sikkerhet

Fiskeolje kosttilskudd er i hovedsak inneholder kvikksølv, noe som gjør dem tryggere for barn enn å spise villfanget fisk, noe som kan være forurenset med kvikksølv og andre metaller. Unngå tradisjonell tran, kur-all, husholdningen som det inneholder vitamin A og D som kan være giftig for barn i store mengder.

Side Effects

Fiskeolje er fullstendig trygt å innta, og er ufarlig selv i høye doser med mindre supplement inneholder også vitaminer. Den eneste mulige bivirkninger av fiskeolje er urolig mage og en fishy ettersmak.

Allergi

Barn med fisk allergier bør ta en omega-3 tilskudd fra en annen kilde, for eksempel linfrøolje.


Previous:hvordan du kan forbedre din søvn og føle seg forfrisket Next:lavt kaloriinntak

Relaterte artikler


 • hvor å miste vekt gladelig
 • hvordan å forbedre fysiske prestasjoner med riktig næringsstoffer og kosthold
 • hvordan å skjule din master rens kosthold fra vennene dine
 • gjøre elektroniske muskelstimulatorer bygge muskler?
 • hvordan å utføre body detox
 • hvordan du velger mat uten karbohydrater
 • hvordan å holde seg i form med en travel timeplan
 • lav-fett, low-carb måltid ideer
 • hvordan å gjøre det gjennom treningen
 • hvordan man kan forebygge vitamin D-mangel
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com