hvordan du kan spore eller beregne vekt overvåkere poeng med din iPhone eller mobiltelefon

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-11-20
For de av oss med Weight Watchers, er det to spørsmål som ofte kommer opp når vi er ute og om og vekk fra våre argumenter kalkulator eller poeng tracker bærbare. Akkurat når du trenger det mest, hvordan kan du beregne poeng på matbutikken eller en restaurant? I tillegg, hvordan kan du enkelt spore disse punktene? Det er noen alternativer tilgjengelig.
Merk at for iPhone-brukere, et populært program, ble kalt iPoints tvunget av iPhone nylig av Weight Watchers i frykt for å merke fortynning. Til tross for dette, finnes det metoder for både iPhone og mobiltelefoner som er rett og slett bruker WAP
en
First. . , hvis du har et abonnement på Weight Watchers Online eller eTools, kan du få tilgang Weight Watchers Mobile. Det fine med denne mobile nettsiden er at du får tilgang til kontoen og spore og beregne poeng med letthet. Ulempen ved et nettsted er at du kanskje ikke har tilgang til internett når du trenger det og du kanskje ikke ønsker å betale for abonnementet. Hvis du kan gaffel opp penger, og du lett har tilgang til internett fra telefonen-sjekk den ut på http://www. weightwatchers. com/templates/Marketing/Marketing_Utool_1col. aspx?pageid=1118811. Nettstedet er støttet på BlackBerry, Windows Mobile 6, og iPhone-enheter.
To.
Hvis sporing er ikke problemet, men du er i behov av et poeng kalkulator, sjekk ut den enkle vekt overvåkere poeng kalkulator på http://www. webmilhouse. com/pointcalc. php. Denne enkle nettsiden fungerer på de fleste mobile enheter (med internettilgang) og selvfølgelig kan brukes fra hvilken som helst datamaskin. Best av alt, det er gratis!
Tre.
Sporing poeng er en tøffere problem hvis du ikke vil at du Weight Watchers Mobile. Du kan selvfølgelig bruke notepad på iPhone eller andre enheter, men dette kan bli tungvint. Enheter som har regneark evner eller programmer tilbyr en annen mekanisme.
Fire.
Slutt, hvis du kan komme unna med sporing uten poeng, men i stedet bruker mat og kalorier, er det noen ekstra program som fungerer bra på iPhone. "Lose det!" Og "Daglig Plate" er to søknader i denne kategorien. "Daglig Plate" har en kostnad, men det er også fra Livestrong. com, del av Lance Armstrong Foundation som aktivt bekjemper kreft.
Fem.
Lykke og lykkelig poeng beregning og peker sporing!


Previous:hvordan du kan forbedre din søvn og føle seg forfrisket Next:hvordan planlegge en sunn familie måltid

Relaterte artikler


 • ernæringsmessige verdien i T-smørbrød
 • sunn kalorifattig diett
 • cayennepepper detox
 • matvarer for å unngå for diabetikere
 • hvor mange kalorier skal du spise for å gå ned i vekt?
 • grovbrød ernæringsmessige informasjon
 • pinjekjerner ernæring
 • protein diett for vekt løftere
 • effekter av lav-carb dietter på kolesterol og vekttap
 • hvordan filmstjerner få en flat mage rask
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com