hvor mange kalorier skal du spise for å gå ned i vekt?

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-10
Før du kan finne ut hvor mange kalorier du trenger å konsumere for å gå ned i vekt, må du vite hvor mange kalorier kroppen din trenger på en daglig basis. Mens USDA anslår gjennomsnittlig kaloriinntak for kvinner og menn på 2000 og 2500, henholdsvis beregningene som bestemmer din kaloriinntak involverer flere faktorer enn bare kjønn dine. Hvor mye du veier, avgjør din alder og aktivitetsnivå hvor mange kalorier kroppen din trenger

Funksjon

Kroppen trenger kalorier i orden. å gjøre de mest grunnleggende funksjonene. Selv stillesittende personer krever en anstendig mengde kalorier. Mens kalorier kan virke som en fiende for de som prøver å gå ned i vekt, i virkeligheten, kalorier er det som gjør det mulig for deg å forfølge din idealvekt. Ved inntak av for få kalorier, kan det hende du ikke har den energien du trenger for å få den kroppen du ønsker. Generelt anbefales det at du forbruker minst 1200 kalorier per dag. Et bedre estimat er å finne din basal metabolic rate (BMR) å bestemme minimum av kalorier du bør spise for å gå ned i vekt.

BMR

Det er tre faktorer som bestemmer den totale mengden kalorier kroppen trenger hver dag: din BMR, aktivitetsnivå og den termiske effekten av mat. Din BMR er det minimum av kalorier kroppen din trenger hvile, for å utføre funksjoner som pusting og pumpe blod. Bestem din BMR med følgende beregning: 655 + (4,35 x vekt i pounds) + (4. 7 x høyde i inches)-(4. 7 x alder i år). Menn, derimot, bruk denne beregningen: 66 + (6,23 x vekt i pounds) + (12,7 x høyde i inches)-(6. 8 x alder i år). Du bør ikke spise færre kalorier enn BMR din.

Typer av kaloriene

Kalorier finnes i maten kommer fra fett, proteiner og karbohydrater. Ett gram protein eller karbohydrater er lik 4 kalorier, mens 1g fett tilsvarer 9 kalorier. Den kalorier du forbruker bør inneholde en balanse av hver av de tre typene av kalorier. Når kosten, er det spesielt viktig å ha et balansert måltid, for å gi kroppen din med nok næringsstoffer. The USDA Food Guide Pyramid foreslår du forbruker 45 til 65 prosent av kaloriene fra karbohydrater, 20 til 35 prosent av det daglige kalorier fra fett, og 10 til 35 prosent fra proteiner.

når man skal spise

Hvor ofte du spiser er nesten like viktig som hva du spiser. For å maksimere din metabolisme, spiser 05:56 små måltider hver dag. Vanligvis bør frokost og lunsj være din største måltider av dagen, når du fortsatt har en god del igjen i dag for å brenne av kalorier. I tillegg, bruker det meste av fettet tidligere på dagen, for å unngå å lagre det på kroppen din.

Tips

Mens slanking, må du følge nøye med på alt du spiser. Vurder å holde en journal. Se online kalkulatorer som kan hjelpe deg med å finne ut hvor mange kalorier er i maten du spiser, så vel som mengden kalorier du kan brenne gjøre visse aktiviteter. Se opp for skjulte kalorier, slik som de som finnes i drinker, store porsjoner og ekstra snacks.


Previous:hvordan du kan forbedre din søvn og føle seg forfrisket Next:naturlig metabolisme booster matvarer

Relaterte artikler


 • 1500 calorie måltid planer
 • hvordan du kan spare penger og likevel gå ned i vekt
 • vitaminer for å forebygge kreft
 • langsiktig oppbevaring av mat tips
 • diabetikere og lav carb dieting
 • rå mat diett do’s & don’ts
 • hvordan å drikke vann og leve sunnere
 • hvordan måle stoffskiftet
 • wu-yi diett te ingredienser
 • hvordan å stoppe å unnskylde og gå ned i vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com