cayennepepper detox

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-11-01
Den Cayenne Pepper Detox er også kjent som Lemonade Diet, det Maple Syrup Diet eller Master Cleanse. Planen ble først publisert av Stanley Burroughs over 60 år siden, men steg til popularitet igjen etter sangeren Beyonce Knowles publiserte hennes suksess med kostholdet når man forbereder sin rolle i "Dreamgirls". Det er en enkel plan, og fans sverger til sin virkningsfulle

Detox Basics

Den Cayenne Pepper Detox er faktisk en form for en rask snarere enn en diett, men vekttap normalt oppstår. Fordi det er en rask, er det ingen mat å tilberede, bare detox drink tatt seks ganger om dagen. Den drikken er laget av sitronsaft, karakter B lønnesirup, cayennepepper og filtrert vann. Lengden på de raske kan variere fra fire til 14 dager, med 10 dager er gjennomsnittet. Innføre fast føde gradvis når du avslutter fasten.

Detox Drink Ingredienser

Making the detox drink er ikke vanskelig, men det er viktig å bruke riktig ingredienser, siden formålet med Cayenne Pepper Detox er å fjerne urenheter fra kroppen. Fresh-presset juice fra økologiske sitroner er det ideelle. Unngå flaske juice, som kan inneholde tilsatt sukker eller kjemikalier.

Hver servering av detox drink vil også inneholde to spiseskjeer med karakteren B lønnesirup. Igjen, er organisk foretrukket. Vurder B lønnesirup er ikke vanlig pannekake sirup finnes i dagligvarebutikker, faktisk, mange pannekake sirup er lønn-flavored mais sirup, ikke lønnesirup i det hele tatt. Vurder B lønnesirup er veldig mørk, med en sterk lønn smak, og er kalt matlaging sirup.

Ta med en liten mengde cayennepepper i hver drink, ca 1 /10 teskje. Cayenne pepper antas å øke metabolismen og redusere appetitten, og er en viktig del av detox. Kombiner alle ingrediensene i åtte til 10 gram av filtrert vann. Det kan tas enten varmt eller kaldt, men drikker minst seks detox drinker daglig.

2 ss. sitronsaft
2 ss. klasse B lønnesirup
1 /10 ts. cayennepepper
8-10 gram filtrert vann

Andre Instruksjoner

Det er en ekstra daglig komponenter av Cayenne Pepper Detox. Første om morgenen og igjen før leggetid, drikke enten en kopp urte lakserende te eller en rensing salt løsning. For å gjøre det salt løsningen, bland to ts havsalt (ikke bordsalt) med 32 gram vann og drikke. Gjør dette for å holde tarmen fungerer samtidig fratatt mat.

Breaking the Fast

Det er viktig å gjeninnføre fast føde gradvis etter faste. Burroughs anbefaler drikker bare appelsin juice de to første dagene etter rens, og legger til rå frukt og grønnsaker på den tredje dagen. En vegetarianer vegetabilske suppe er også et godt valg for den tredje dagen, men gjør det suppe fra bunnen av med ferske råvarer, kondensert hermetisk supper er høy i natrium og inneholder kjemiske tilsetningsstoffer.


Previous:hvordan du kan forbedre din søvn og føle seg forfrisket Next:forventet vekttap fra fanget bandet kirurgi

Relaterte artikler


 • hvordan måle stoffskiftet
 • ernæringsmessige verdien av sjokolade-jordbær
 • hvordan å lage en sunn oransje brus
 • høy-protein dietter for galleblæren helse
 • å spise sunt billig og gå ned i vekt
 • hvordan ta vitaminer uten svelge en pille
 • ukentlig menyen for en diett plan
 • hvordan å øke hastigheten på stoffskiftet hos menn
 • daglig slanking tips
 • hvordan å gå ned i vekt med din egen fantasi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com