matvarer for å unngå for diabetikere

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-20
Diabetikere kan velge å spise fra en rekke matvarer, det samme som resten av oss, men noen av konsekvensene for å velge feil mat er større for diabetikere. Dårlig mat kan ta ulike former for diabetikere. En type dårlig mat er mat som gjør at blodsukkeret stiger mye, til et punkt der insulin skudd strever kanskje å kontrollere glykemisk respons. En annen type dårlig mat er mat som er rett og slett usunn, og dermed farlig i det lange løp. Både kort-og lang sikt farer vil bli diskutert.

Du trenger:
Nåværende helse og fitness publisering
. Kosthold og ernæring referanse manual.
Blender.
Vann eller melk.
16-unse kopp

Short-Run Farer:. Matvarer som kan Spike Blood Sugar Levels

For diabetikere, kan enkelte matvarer være sannsynlig å utløse en sterk glykemisk respons, karbohydrater spesielt. Karbohydrater må nøye porsjonskaffe ved måltider for å hindre at blodsukkeret pigger. High-glykemisk indeks matvarer er ment til å relateres til mat som fører til større glykemisk respons, men vær forsiktig når konsulenttjenester glykemiske indekser: De er bra for hele matvarer noen av tid, men hver enkelt reagerer på spesielle matvarer annerledes, og litt mat elementer kan være oppført unøyaktig. Noen matvarer som faller i denne kategorien for matvarer for å unngå, i hvert fall i uforutsette mengder, er hvit ris eller Jasmine ris, stekte poteter, hvit pasta, hvitt brød, kjeks, og noen frukter som bananer og ananas.

Long-Run Farer: Fruktose-rik Foods

Fruktose er en enkel sukker som glukose, men skaper problemer for diabetikere fordi det omgår glukose /insulin kontroll og enda til slutt konverterer til glukose inne i cellen. Mens fruktose noen ganger kommer fra hele frukter og grønnsaker, kan det også være til stede i store mengder i tabellen sukker, høy fruktose mais sirup, og frukt juice konsentrater, samt andre matvarer som inneholder sakkarose eller sirup. Overflødig fruktose kan føre til insulinresistens, overvekt, forhøyet LDL kolesterol og triglyserider, og andre problemer. Fruktose har en lav glykemisk indeks, men kan lage glukose pigger uansett takket være den vanskelige metabolismen nødvendig å konvertere fruktose til energi. High-fruktose matvarer inneholder brus, kunstige fruktdrikker, litt brød, noen frokostblandinger, godteri barer, cookies og kaker

Long-Run Danger:. Trans Fats

Trans fett produsere en godt dokumentert negativ effekt på helse, som kan være enda mer dødelig for de med diabetes. Trans fett er assosiert med en forhøyet risiko for koronar hjertesykdom, og kan også øke risikoen for en rekke andre sykdommer og sykdommer som Alzheimers sykdom, kreft, overvekt og nedsatt leverfunksjon. Dessuten, det er en bekymring som trans fett kan øke risikoen for type 2 diabetes hos personer uten den, og øker fedme og andre helsemessige problemer for diabetikere med type 2 diabetes. Matvarer med transfett er fast food, margarin sprer, pakket mat, bakevarer og smultringer.


Previous:hvordan du kan forbedre din søvn og føle seg forfrisket Next:South Beach fase 1 matvarer for å unngå

Relaterte artikler


 • helg prinsen bivirkninger
 • hvordan å vedlikeholde din vekt og holde seg i god form
 • hvordan du kan spare penger og likevel gå ned i vekt
 • lav protein diett menyen
 • for å rense kroppen din med slanking
 • ernæring for svarte bønner
 • alle karbohydrat diett
 • hvilke matvarer lavere LDL?
 • når du skal ta vitaminer
 • hvordan å miste 10-15 pounds på kort tid, og holde den av
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com