måter å stoppe sukker cravings

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-19
Når kroppens energireserver er oppbrukt, vil kroppen søthunger eller koffein for å øke sin energi-nivå. Snarere enn å la kroppen komme ned til et punkt der det craves sukker, er det bedre å opprettholde energireserver gjennom hele dagen. Dette kan gjøres gjennom riktig matvaner og velge riktig mat til å demme opp for sukker cravings

matvaner

Ernæringseksperter anbefaler å spise frokost daglig for å unngå sukker cravings senere. Faktisk hoppet over ethvert måltid skal ikke være så hver gang et måltid er hoppet over, energien synker og du begynner å kreve sukkerholdige matvarer for en rask energi boost. I tillegg, i stedet for tre store måltider, er folk rådes til å spise flere mindre måltider gjennom dagen for å holde energinivået opp. Ideelt sett bør en person ikke gå uten en matbit eller fullt måltid for mer enn fem timer.

Typer Food

Sammen med å spise nok i løpet av dagen, bør folk også se hva de spiser. Protein-baserte mat som tørket kjøtt og nøtter er best for snacks, som er oster, protein barer og egg. Disse vil holde kroppens energi opp gjennom hele dagen. I tillegg, bør proteiner og fett bli inkludert med hvert måltid for å holde blodsukkeret oppe og sukker cravings i sjakk. Sunn kilder til protein er kylling, kalkun, fisk, magre stykker av rødt kjøtt og sjømat. Spise naturlig sukker hjelper også demme cravings for dårlige sukker, slik som de som finnes i godteri og iskrem. I stedet spiser frukt. Frukt gjør to ting-det oppfyller sukker craving og fiber i den holder blodsukkeret stiger for raskt. Høyt blodsukker innholdet som fører faktisk til mer sukker cravings.

Andre metoder

få nok søvn også fortauskanter sukker cravings, ettersom det holder stress fra å gå opp. Økninger i stress fører ofte til sukker cravings. Folk er også rådet til å ta en tur etter et måltid i stedet for å spise dessert som den fysiske aktiviteten øker serotoninnivået, akkurat som sukker gjør. Børsting og gargling etter et måltid kan også holde deg fra craving en sukkerholdig dessert. Det betyr ikke nødvendigvis stoppe suget, men det gjør sukkerholdige matvarer smaker ikke så godt, holde deg fra å spise dessert.


Previous:hvordan du kan forbedre din søvn og føle seg forfrisket Next:definisjon av fulvic acid

Relaterte artikler


 • guide til varig vekttap
 • gjør phosphatidylcholine bedre søvn?
 • friske sommer dietter
 • gratis planer for en pankreatitt kosthold
 • detox dietter for leveren
 • rå diett resultater
 • ernæringsmessige verdien av laks fisk
 • hvordan få mer søvn på kortere tid
 • vegetabilske detox dietter
 • hvor å miste vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com