hvordan filmstjerner få en flat mage rask

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-10-11
I motsetning til folk flest, kan kjendiser leie et team av personlige trenere, ernæringsfysiologer, og trenere til å hjelpe dem trimme ned og lene seg ut raskt. Men mange mennesker vil ha en seks-pakning med abdominal muskler å vise frem, og styrken som kommer fra å ha en kraftig kjerne. Hvis du vil ha tonet, flate mager av din favoritt filmstjerner, bare å følge tipsene sine trenere og ernæringseksperter anbefaler

Generelle anbefalinger for en flat mage

For å få en flat mage som stjernene, må du trene flere ganger hver uke. Du kan ikke ha en flat mage hvis du er feit alle andre steder. Spis færre kalorier og fokus på toning og jobber hele kroppen. Bruk alle tilgjengelige muligheter til å utøve, klatring trappene i stedet for å bruke heisen, eller gå til butikken i stedet for kjøring.

Drikke nok vann hver dag. Det vil hjelpe flush giftstoffer fra kroppen (mange av disse blir lansert under trening), og vil øke følelsen av metning (fylde). Skal vises mindre oppblåst, unngå matvarer som bønner som forårsaker intestinal gass, og tar i mindre salt, noe som fører kroppen din til å holde vann.

Movie star øvelse Tips for en flat mage

Cindy Crawford's personlige trener Valerie Waters anbefaler en kombinasjon av krets og kondisjonstrening, gjøre minst 30 minutters vektløfting. Også, foreslår hun å bruke en sveitsisk ball for å utføre øvelser, spesielt abs, som det vil øke vanskelighetsgraden og engasjerer mer muskler (forårsaker mer caloric brenne). Når du treffer et platå, råder hun å øke intensiteten og /eller varighet av treningsøktene.

Nicole Kidman er trener Jenna Phillips antyder gjøre 50-til-100 repetisjoner per sett av hver øvelse, noe som bidrar til å utvikle lange, fine muskler. Hun foreslår også å bruke intervalltrening som blander intense utbrudd av vektløfting eller rask cardio med lavere perioder med mindre intensitet. Denne metoden hjelper forbrenne maksimalt kalorier hver trening, noe som fører til større vekttap. For å hjelpe deg å holde begått, anbefaler Phillips gjør en "morsom aktivitet" (som dans) i stedet for en dag av din vekt og cardio trening.

Movie star diett tips for en flat mage

Alicia Silverstone er ernæringsfysiolog Matt Amsden råder spiser bare rå mat å gå ned i vekt. Rå matvarer inneholder større nivåer av næringsstoffer, hjelper kroppen holde hydrert og forbedrer fordøyelsen. For hurtig vekttap, foreslår han etter en all-flytende diett av saft for et par dager. The fiber i rå mat, og i juice kosthold vil også bidra til å øke metning, som fører deg til å spise mindre totalt.

Phillips foreslår å spise små måltider ofte, si fem måltider daglig, hver spre noen timer fra hverandre. Dette vil bidra til å holde deg mett og vil også holde insulinnivået i kroppen din stabil (insulin pigger føre til at kroppen til å lagre overflødige kalorier som fett). Hvis du vil ha dessert, forteller Phillips hennes klienter å spise den til lunsj, slik at de kan brenne av kalorier på ettermiddagen. For raskt vekttap, anbefaler Waters eliminere all junk food, noe høy i sukker, og all bearbeidet mat.

Richard Giorla, som råder Jennifer Lopez, foreslår å spise rikelig med protein kombinert med små porsjoner av karbohydrater til lunsj og middag, hvis du må spise karbohydrater, plukke hel-hvete brød eller frokostblandinger. Hvis du ønsker å snack, plukke nøtter og lav glykemisk (slow-fordøye) frukter som epler og pærer.


Previous:hvordan du kan forbedre din søvn og føle seg forfrisket Next:sunt kosthold for eldre

Relaterte artikler


 • vekttap rens og spyling
 • hva de skal spise for å gjøre brystene større
 • ris kosthold instruksjoner
 • fordeler av sjokolade
 • friske sommer dietter
 • hvordan å bruke treningsstudioet uten å være frekk
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av gresk yoghurt
 • hvordan å kontrollere appetitten mens kutte kalorier
 • ernæringsmessige verdien av sjokolade-jordbær
 • hvordan få mer vitamin D i barns kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com