effekter av lav-carb dietter på kolesterol og vekttap

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-10-01
Et low-carb diett kan føre til dramatiske vekttap først og på lang sikt så lenge kosthold er videreført. Effektene er reversert, men når dietten er stoppet. Kolesterolnivået påvirkes av en lav-carb diett også, men ekstremt lav-carb dietter bør brukes med forsiktighet

Du trenger:. .
En uke
mat.
fysisk aktivitet.
motivasjon.
litt ekstra tid til å planlegge neste måltid.

første vekttap

Når en person begynner en low-carb diett, har en tendens han å miste mye vekt svært raskt. Enkelte personer mister over 10 kg. i den første uken av dietten, men tapet er ikke kroppen fett. En lav-carb diett har en vanndrivende effekt, eliminerer oppblåsthet og væskeansamlinger som kan følge av en høy-carb diett. Den første tap som kommer fra en lav-carb diett er ekstra vann vekt.

Pågående vekttap

Etter den første perioden, bremser vekttap til £ 1 eller 2 kg. per uke eller mindre, avhengig av den enkelte. I denne perioden begynner den personen på low-carb diett å brenne kroppen fett for energi, fordi det er ikke nok karbohydrater i kosten til drivstoff daglige aktiviteter.

Stoppe Diet

Spise høy-karbohydrat matvarer, som øker nivået av karbohydrater i kosten for langt, ender vekttap. Går tilbake til pre-kosthold matvaner resulterer i umiddelbar vektøkning. Initial vektøkning, på grunn av væskeansamlinger, kan gå tapt raskt returnere til low-carb diett.

Kolesterol nivåer

Low-carb dietter har vist seg å forbedre den generelle kolesterolnivået, til tross for den økte mengden av kolesterol forbrukes av lav-carb dieters. Ifølge en studie publisert i New England Journal of Medicine i juli 2008, bedre kolesterol prosenter av deltagerne i lav-carb gruppen åtte prosent mer enn i lav-fett i løpet av en to-års periode.

Hensyn

Det finnes flere ulike varianter av low-carb diett planer, hver med sine egne direktiver med hvor mange karbohydrater å konsumere og som karbohydrater mat er akseptable. Noen low-carb diett planer advokat fullstendig eliminering av alle korn, frukt og grønnsaker. Før du starter en slik ekstrem diett plan, ta kontakt med lege for å sikre at alle nødvendige næringsstoffer blir tilgjengelig.


Previous:hvordan du kan forbedre din søvn og føle seg forfrisket Next:vekttap kirurgi mat

Relaterte artikler


 • hvordan du gjør en sexy slanke seg en del én: å spise riktig
 • hvordan få mer vitamin D i barns kosthold
 • hva er en ost ostemasse?
 • Hva er fordelene med en vegansk rå mat diett?
 • mat som er bra for en sunn kolon
 • hvordan enkle mage øvelser med et sunt kosthold for en flott lavere ab workout
 • gjør kalium senke høyt blodtrykk?
 • hvordan å forberede seg på en juice raskt
 • lav carb diett helsespørsmål
 • bivirkninger av androstenedione
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com