trening tips for å forberede seg til utenfor USA marine korpset

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-08-21
Medlemmer av US Marine Corps må opprettholde sterke fitness nivåer. Nye Marine Corps rekrutter må passere en innledende styrke Test (IST). Ved passering, rekrutter er i stand til å delta på opplæring og bør begynne å forberede seg for Fysisk Fitness Testen utføres under trening. Begynne å forberede seg for Marines ved å utøve konsekvent, men med variasjon

Initial Styrke Test

For menn, de IST forbi standarder begynner med to pull-ups, 35 sit-ups i 2 minutter og en 1. 5-mil å kjøre på under 13:30. For kvinner, IST standarder begynner med en arm henge i minst 12 sekunder, 35 sit-ups i 2 minutter og en 1-mile kjøre i under 10. 30. For å fullføre IST, bør du sikte på å gi bedre resultater enn minstekravet. Start forberedelsene tidlig med alternerende treningsøkter mellom hjerte-øvelser og vekt trening for utholdenhet og styrke. Evaluer din kondisjon til å finne frem til områder som trenger forbedring. Hvis du kan enkelt kjøre 1,5 mil på 10:00 minutter, og deretter konsentrere seg om din pull-up og sit-up former.

Style

Marine-stil pull-ups starte med armene låst og din kropp dinglet. Hev kroppen til haka er hevet over baren. Avslutt dra opp ved å returnere kroppen til sin startposisjon. Kvinner har muligheten til å utføre enten en vanlig pull-up eller en bøyd henge. (The bøyes henge begynner med den kvinnelige rekruttere plassere haken over baren og opprettholde posisjonen til hun utgivelser og armene er utvidet. ) Å forberede for enten pull-ups eller bøyes henger, bør treningen inneholde øvelser som bruker biceps, triceps og underarmer. Lag en rutine som inkluderer chin-ups, push-ups, deadlifts, overhead trykk og benkpress. Gradvis øke vektene som din styrke øker.

Ditt treningsprogram bør inneholde kjører. Hvis du ikke kan løpe, starte med vekslende mellom å gå og kjøre til du er i stand til å kjøre uten å gå. Inkluder styrke øvelser for å legge til variasjon og forbedre formen din. Balanse din trening for å opprettholde mangfold og husk å spise nutritiously.

Hensyn

Vurder å delta i en rekruttskole for å hjelpe hoppe-start din kondisjon. Husk at IFT er spesifikk for nye rekrutter. Etter noen måneder med trening, må rekrutterer fullføre de mer krevende fysisk trening Test eller mister evnen til å bli en Marine.


Previous:hvordan du kan forbedre din søvn og føle seg forfrisket Next:hvordan å gå ned i vekt nå med snacks

Relaterte artikler


 • matvarer assosiert med akne
 • gjør phosphatidylcholine bedre søvn?
 • protein diett
 • naturlige kroppen rensing kosthold
 • om bruk av vitamin D3 for søvn
 • sunn hodebunn kosthold
 • leveren rens kosthold
 • ikke ketogen lav karbohydrat dietter
 • trening tips for å forberede seg til utenfor USA marine korpset
 • alli Starter Pack informasjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com