leveren rens kosthold

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-08-10
Det er flere dietter som hevder å hjelpe deg ned i vekt eller bare gjøre deg sunnere ved rensing leveren. Kanskje den mest kjente av disse er The Liver Cleansing Diet, gjort populære i en bok med samme navn av Sandra Cabot, MD En annen er Fat Flush Diet av Louise Gittleman. Den Hallelujah Diet er enda en. Alle lever rensing dietter er rettet mot fjerning av giftstoffer i leveren ved å spise næringsrik mat

En modell av sunn mat

Disse dietter har en tendens til å gi et regime for sunn, balansert spise. De kan variere i forhold til alvorlighetsgrad, begynner med en rask eller ikke, og kanskje fortsette på en lav-kalori, vekttap fase. Alle sterkt begrense eller forby forbruk av rødt kjøtt, stekt mat, bearbeidet mat, trans fett, salt, sukker, alkohol og koffein.

Mat og drikke

Lever rensing dietter fokus på hele matvarer og væsker til å bære bort akkumulerte giftstoffer. Alle oppfordrer drikke masse vann, andre anbefaler en komplementær utvalg av saft eller konsentrere seg om tillegg av en enkelt juice, som unsweetened tranebær. Foods tillatt er høy i fiber, eller flere kilder til fiber er ansatt. Måltidene er lav i mettet fett, men noen ganger spesielle fett anbefales (som linfrø). Liver rensing dietter anbefaler å spise tilstrekkelig med protein.

Avgiftning

Vår mat, medisin og miljø bidrar til en overbelastning av giftstoffer som kan bygges opp i leveren. Noen av disse giftstoffene er antibiotika og andre medisiner, hormoner, plantevernmidler, mat konserveringsmidler og tilsetningsstoffer, sentralstimulerende midler, sukker og kunstige søtningsmidler, alkohol og tungmetaller. Liver rensing dietter mål å skylle ut giftstoffer fra leveren slik at den kan gjøre jobben sin bedre. Ettersom leveren er renset, er det bedre i stand til å eliminere avfall og fordøye mat.

Lever Avgifte Foods

Noen lever rensing dietter anbefaler en rekke matvarer spesielt for å helbrede leveren, og hjelpe dem gjøre jobben sin. Disse inkluderer cruciferous grønnsaker (som brønnkarse, kål, blomkål, brokkoli og rosenkål) som inneholder næringsstoffer for å indusere fase 2 leveren detox enzymer. Grønn te bistår funksjon av leveren detox veier. Sesamfrø og tahini har vist seg å beskytte leverceller fra alkohol. Gurkemeie, alene eller i karri pulver, øker produksjonen av glutation, en kraftig lever antioksidant. Sitrusfrukter og karve olje begge inneholder limonen, som hjelpemidler i nedbryting og utvisning av kreftfremkallende metabolitter i leveren. Milk Thistle er en urte hjelpemiddel som bioflavanoid egenskaper kan bidra til å reparere skader på leveren.

Slik fungerer

Riktig inntak av protein åpner detox baner i leveren. Når disse er tette, er kroppen i stand til å gjøre bruk av riktig type og mengde av aminosyrer. Leveren rensing kosthold gir kroppen tilgang metionin, cystein, glutamin, taurin og andre viktige aminosyrer. Antioksidanter, som finnes i rå frukt og grønnsaker, også hjelpe leveren fungerer effektivt. Lilla mat, grønn mat, og gult og oransje mat hele gir spesielle antioksidanter som kroppen bruker til å holde seg frisk. Vekttap er ofte en side fordel av leveren rensing dietter, som ofte er valgt av folket for å forhindre eller kurere leversykdom.


Previous:er det en diett for revmatoid artritt? Next:naturlige kroppen rensing kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan du har god søvn
 • kosthold for prostatakreft stråling
 • om Atkins dietten og søvnighet
 • hvordan man skal håndtere mangel på søvn
 • hvordan du får den beste søvnen
 • hva de skal spise for å gjøre brystene større
 • matvarer assosiert med akne
 • 21 dagers urtete kosthold
 • hvordan bruke goji bær for bedre søvn
 • hvordan du har alt du trenger for en virkelig god natts søvn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com