lav carb dietter

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-08-18
Lav-karbohydrat dietter får mye oppmerksomhet gjennom media og internett, men vær advart at alle low-carb dietter ikke er skapt like. En god low-carb diett bør tillate deg å treffe dine vekttap mål uten å unødvendig å ofre skikkelig ernæringsmessige standarder. Finne ideelle low-carb dietter er ikke lett, men det kan gjøres. To low-carb alternativer som passer regningen er de syv Regler Kosthold og Paleo Diet

The Paleo Diet

For de som tror at alle våre fremskritt i prosessering av mat, vitenskap og ernæring faktisk gjør mer skade enn godt, er Paleo Diet den perfekte svaret på dine tvil. Den Paleo Diet ble opprettet av familien lege Dr. Ben Balzer, og den opererer under teorien om at mennesket ikke var ment å forbruke behandlet korn og næringsmidler av dagens supermarked. I stedet bør du refokusere dine kulinariske innsats mot mat nytes av våre primitive forfedre. Ved å henvise deg strengt til valg av mat som kommer rett fra naturen, Balzer mener, mange vanlige mat-relaterte sykdommer kan bli helt eliminert.

Hvis du vil følge Paleo Diet, bare fjerne alle følgende fra listen din av edibles: korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og tilsatt salt. I stedet for disse tingene, bruker kun kjøtt, fisk, kylling, egg, grønnsaker, frukt, nøtter (men ikke peanøtter eller cashewnøtter), og bær.

The Seven Regler Diet

En annen low-carb tilnærming til å spise er Seven Regler Diet av ernæringsfysiolog Dr. John Berardi. Berardi er en kanadisk biokjemiker spesialiserer seg i fysikk transformasjon og atletisk ernæring. Uansett om du er en konkurransedyktig idrettsutøver eller en sofa potet, vil Berardi's Seven Regler være tilstrekkelig til å piske deg i form igjen mens du holder karbohydrater lavt.

The Seven Reglene er som følger:

en. Innta små måltider hver to til tre timer.
To. Konsumere magre proteiner til hvert måltid -. Kjøtt, fisk, kylling eller egg
tre. Konsumere frukt og grønnsaker til hvert måltid.
fire. Konsumerer karbohydrater fra kun frukt og grønnsaker-dette vil holde daglige carb inntaket ganske rimelig, så få folk har en tendens til å "carb-juvet" på epler og pærer
5. . Konsumere minst 25 prosent av dine daglige kalorier fra fett.
6. Drikk kun null-kalori drikkevarer.
7. Konsumere bare solid måltider-ingen flytende ernæring


Previous:hvordan du kan forbedre din søvn og føle seg forfrisket Next:1500 calorie lav-fett high-protien kosthold

Relaterte artikler


 • mat som helbreder Barretts øsofagus
 • matvarer assosiert med akne
 • hvordan holde spise og gå ned i vekt
 • hvordan du har god søvn
 • høy-protein dietter for galleblæren helse
 • hvordan man skal håndtere mangel på søvn
 • protein diett
 • hvordan få mer søvn på kortere tid
 • negative calorie kosthold
 • hvordan du har alt du trenger for en virkelig god natts søvn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com