hva de skal spise for å gjøre brystene større

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-08-10
Leger og ernæringseksperter anbefaler pasienter på healing aspekter av mat, fra "få rikelig med væske" mantra fortalt til kaldt og influensa lider å spise rikelig med fiber for å holde vanlige. Popeye selv skrøt om kraften av mat, da hans rask spinat fix ga ham superstyrke. Populære dietter som South Beach Diet og The Zone innhold som mat menigheter av sykdom, trimmer kroppen for overflødig fett og forbedrer atletisk ytelse. Kanskje mat kan gjøre enda mer enn det

The Big Idea

I følge kvinners helse blogger Bree Brigham, fant forskerne studerer plantesammensetninger noen dokumentasjon på at visse stoffer var blandet med en kvinnes biokjemi, var hormoner utløst som gjør brystvevet vokser. Kjemikalier kjent som fytoøstrogener finnes naturlig i den kvinnelige kroppen som hjelpemiddel østrogen i puberteten og graviditet å forstørre brystene. Når mat som inneholder høye nivåer av phytoøstrogen ble spist regelmessig, gjorde brystvevet vokser til en viss grad.

Miracle Workers

Fenugreek, en populær asiatisk krydder, er en slik mat som inneholder høyere enn gjennomsnittet mengder phytoøstrogen. Kjent i anlegget-elskende verden som Trigonella, kommer dens krav til berømmelse i sin antatte evne til å redusere HDL kolesterolet. I kvinner, hastigheter opp morsmelk produksjon, som igjen utvides brystvev. Det bares nevne at fråtseri i krydder kan føre til kramper, oppblåsthet og diaré hos mange mennesker (se delen Referanser).

Spis deg Greens

Alfalfa, en ganske vanlig salat ingrediens, er mye som bukkehornkløver i sin evne til å Økningen laktasjon hos gravide og ammende kvinner, selv om det ikke er kjent som inneholder høyere konsentrasjon av fytoøstrogener. Andre populære og lett tilgjengelige matvarer som er påstått å inneholde forbindelser er næringsrike grønnsaker som gulrøtter, soya (spesielt i sin rene form bean), vill yams og selleri.

Kinesisk Meds

Ginkgo biloba, dong Quai og ginseng er urter som har vært brukt i århundrer i asiatiske kulturer som energi boosters og generell helse arrangører, men alle har hatt sin del av kritikken fra det medisinske fellesskapet. Mens urter er lett tilgjengelig på nesten alle helsekost butikk, har noen negative bivirkninger er rapportert av forbrukere, slik som opphisselse, hodepine, minne avbrudd og tarm ubehag.

Advarsel

Kvinner som er gravide, planlegger å bli gravid, ammer eller har en historie med sirkulasjonsproblemer bør rådføre seg med lege før du prøver noen urte kosttilskudd.


Previous:høy-protein dietter for galleblæren helse Next:hvordan du kjøper kreatin pulver

Relaterte artikler


 • om bruk av vitamin D3 for søvn
 • 21 dagers urtete kosthold
 • lav carb dietter
 • matvarer assosiert med akne
 • hva er ansett som en god kolesterolnivå?
 • mat som helbreder Barretts øsofagus
 • hvordan du får den beste søvnen
 • hvordan å gå ned i vekt på søvn kosthold
 • om flytende vekttap dietter
 • protein diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com