den beste juice oppskriften for å få din daglige probiotika

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-08-12
Probiotika er levende, vennlig flora (mikroorganismer) som lever i den menneskelige fordøyelseskanalen. De er lagt til maten vi spiser for å støtte generelle velvære, balansere gunstige bakterier i tarmen, offset bivirkningene av å ta antibiotika og lette mange gastrointestinale symptomer som diaré.

Fordøyelseskanalen er ansvarlig for en stor del av vårt immunforsvar. Når du tar probiotika, kan du øke immunsystem ved å styrke og balansere ditt fordøyelsessystem.

Probiotika og juice

Drikker frisk frukt og grønnsaker gjør at kroppen kan absorbere deres næringsstoffer raskere enn det kunne fra å spise behandlet og kokt mat. Fersk juice beholder den naturlige enzymer i rå frukt og grønnsaker, og disse enzymene spiller en rolle i konvertering av den maten vi spiser til energi og øke kroppens stoffskifte. Pressing friske, rå frukt gir også kroppen med viktige fytokjemikalier som bidrar til å bygge opp immunforsvaret og bekjempe sykdommer.

Ved å kombinere juicing med probiotika, kan du være sikker på at du mottar de essensielle næringsstoffene som kroppen din trenger for å opprettholde og reparere seg selv og gi energi og vitalitet til å håndtere de utfordringene du står overfor hver dag.

probiotiske Kilder

Probiotika finnes i enkelte matvarer som kefir, yoghurt, miso, tempeh, litt fruktjuice og soya drikkevarer, og det kan finnes i kosttilskudd som kommer i flytende, kapsel og pudret former.

For vårt formål, ønsker du et probiotiske kilde som lett kan legges til en juice oppskrift. Du kan velge en flytende probiotiske supplement formelen, legger yoghurt eller kefir, og soyamelk eller du kan strø en pulverisert probiotiske supplement til din juice oppskrift.

Probiotiske Juice Oppskrift

1 kopp kefir eller yoghurt
1 /2 kopp granateplejuice
1 /4 kopp fersk blåbær
1 /2 kopp tranebærjuice (usøtet)
1 liten banan
1 /2 kopp fersk appelsinjuice
håndfull frisk baby spinat

Kombiner alle ingrediensene i en blender og kjør til en glatt.

Konklusjon

De beste juice oppskrift å få din daglige probiotika er en som du vil nyte drikke hver dag. Start med de ingrediensene som er oppført, men så velger de ingredienser som du liker, og utvikle din egen oppskrift på denne kraften drikke. Hvis du ønsker å gjøre denne drikke for å erstatte et måltid, kan du også legge til et scoop av dine favoritt protein pulver og noen bakken linfrø. Eksperimenter med forskjellige frukter og grønnsaker til du treffer på noe som du elsker. Det vil ikke ta lang tid for deg å føle fordelene som økt energi og vitalitet og færre fordøyelsesproblemer.


Previous:mat som helbreder Barretts øsofagus Next:om flytende vekttap dietter

Relaterte artikler


 • hvordan du kjøper kreatin pulver
 • er det en diett for revmatoid artritt?
 • hvordan holde spise og gå ned i vekt
 • den beste juice oppskriften for å få din daglige probiotika
 • leveren rens kosthold
 • protein diett
 • hva er ansett som en god kolesterolnivå?
 • hvordan du kan forbedre din søvn og føle seg forfrisket
 • kosthold for prostatakreft stråling
 • matvarer som bidrar til å fremme søvn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com