om Atkins dietten og søvnighet

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2010-01-12
Mange dietter har kommet og gått gjennom årene, med ulike ideer om hva som vil virkelig jobbe for å kaste uønskede pounds. Atkins diett ble svært populær på 90-tallet, og selv om det har kommet i søkelyset, og kritisert for noen av sine anbefalinger, er folk fortsatt bruker det alle disse år senere, og mange hevder det virkelig fungerer

Hva er Atkins Diet?

The Atkins diett er en spesiell diett som singler ut karbohydrater så ille for deg, godt for annet enn å legge vekt på å kroppen din. The Atkins diett krever at du betraktelig redusere karbohydrat inntaket til kun 20 gram om dagen. I stedet for karbohydrater, anbefaler kosthold mer protein, og gir deg valget mellom flere kjøtt, fjærkre, fisk, oster og å spise.

Fordeler av Atkins Diet

Fordelen med Atkins dietten er at du kan ha betydelig slippe pounds ved å kutte ut karbohydrater. Du kan også øke din muskelmasse ved å spise mer proteiner. Sammen med de mange kjøtt å velge mellom, inkluderer Atkins dietten en lang liste av grønnsaker. Hovedmålet er å redusere forbruket av stivelse, sukkerholdige, og høy-fett matvarer.

Bekymringer Om Atkins Diet

The Atkins diett, selv om den har fått ros opp gjennom årene, har også hatt negative tilbakemeldinger om sin sunnhet. Noen leger og ernæringseksperter hevder at Atkins dietten er ikke et godt kosthold for sunn vekttap. De føler at kroppen trenger et visst antall karbohydrater hver dag, og når kroppen er fratatt dem for lenge, kan det være bivirkninger.

Kan Atkins Diet Årsak Excess Sleepiness?

Noen forskere oppdaget at Atkins dietten kan føre til søvnighet. Dette er fordi kroppen vår er avhengig av karbohydrater, som er essensielt sukker, for å gi oss øker energi. Lite sukker og karbohydrater kan gjøre deg trett og kjøre ned. Ikke bare kan den lave karbohydrater i kosten skaper denne følelsen av over-tretthet, men tyngre kosthold rikt på proteiner kan også legge til denne effekten.

Expert Insight til Atkins Diet

Eksperter som har undersøkt forskjellige diett planer og effekten de har på kroppen enige om at en godt avrundet, balansert plan er den beste måten å miste vekt. Kutte ut en bestemt type mat kan gjøre det vanskeligere ikke bare å gå ned i vekt, men å holde den av. Hver maten kategori bør inngå i en diett-kanskje i mindre mengder, men ingen av de matvaregruppene bør unngås helt.


Previous:om bruk av vitamin D3 for søvn Next:hvordan man skal håndtere mangel på søvn

Relaterte artikler


 • lav carb dietter
 • hvordan få mer søvn på kortere tid
 • naturlige kroppen rensing kosthold
 • hvordan bruke goji bær for bedre søvn
 • hva de skal spise for å gjøre brystene større
 • om flytende vekttap dietter
 • sunn hodebunn kosthold
 • hvordan du har alt du trenger for en virkelig god natts søvn
 • om bruk av vitamin D3 for søvn
 • den beste juice oppskriften for å få din daglige probiotika
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com