hvordan få mer søvn på kortere tid

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2010-01-12
Ok, er dagen over og det er på tide å få litt søvn. Men så mange ting å holde oss fra å få den søvnen vi fortjener. Hjernen vår bekymre seg om penger, våre barn, vår ektefelle, vår jobb, osv. Og så opptatt som vi alle er i løpet av dagen, når vi får et par øyeblikk av fred, kommer tankene farende inn og kan gjøre det umulig å få til søvn. Sjekk ut disse trinnene nedenfor for å hjelpe deg å få til å sove raskere og sove dypere

trenger Du:
Et behagelig sted å sette din slitne kroppen


1
Forbered ditt miljø for avslapping. Fjern alle rot, opprette et rolig fredelig sted å slappe av. Sett skitne klærne i kurven, plukke opp bøkene fra gulvet. Du kan selv vil vurdere å ta TV-ut av soverommet.
To.
Senk belysning. Soverom belysning bør ikke være 100 watt pære brennende intensitet. Bytt ut alle lyspærer med mykt hvitt lys. Bruk belysningen til å fortelle kroppen din at det nå er tid for å sove og slappe av. Å holde rommet mørkt, bruke lyse gardiner som stenger ute eller hvis du har en sikkerhet lys skinner inn vinduet ditt som jeg gjør, legger papp i vinduet før du går til sengs. Dekk den med stoff som matcher gardinene og ingen vil noensinne varsel.
Tre.
Eliminer så mye støy som mulig. Noen sviller sverger til ørepropper, andre bruker "hvit støy" maskiner eller har en liten vifte som kjører for å skjule eventuelle uventede lyder.
Fire.
Forbered søvn "systemet". Kjøp en god, behagelig madrass, bruke støttende puter, kjøp myke ark og slitasje komfortabel søvn slitasje.
Fem.
Sett en god natts søvn temperatur. Biologen si den menneskelige kroppen sover best med en temperatur på 68 grader Fahrenheit til 72 grader Fahrenheit. Hvis du liker å sove i den kalde, det er greit også-justere søvnen temperaturen til hva noensinne din kropp liker best
6
Slå av hjernen. . . Dette er trolig den klart vanskeligste trinnet. Noen måter å slå av at hjernen inneholder holde en bekymring journal, (skrive det ned og så glemmer det), utføre noen form for avspenning eller meditasjon teknikk som en del av beredskapen for sengen rutine, eller hvis alt annet svikter, kommer tilbake opp for en time og prøv på nytt.


Previous:hvordan å gå ned i vekt på søvn kosthold Next:hvordan bruke goji bær for bedre søvn

Relaterte artikler


 • hvordan holde spise og gå ned i vekt
 • protein diett
 • sunn mat for en diett
 • gjør phosphatidylcholine bedre søvn?
 • hvordan få mer søvn på kortere tid
 • hvordan du kan forbedre din søvn og føle seg forfrisket
 • matvarer som bidrar til å fremme søvn
 • hvordan man skal håndtere mangel på søvn
 • hva de skal spise for å gjøre brystene større
 • 21 dagers urtete kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com