vekttap resepter

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-09-10
De fleste amerikanere er nå definert som overvektige eller fete. Millioner prøver å gå ned i vekt, og det er mange måter å prøve å gjøre dette. Den mest grunnleggende måten å gå ned i vekt er gjennom strenge disiplin av kosthold og mosjon, men mange er uvillige eller ute av stand til å forplikte seg til et slikt program. Kirurgi er et annet alternativ, men risiko og komplikasjoner skremme mange mennesker. Dette har skapt stor interesse i reseptbelagte medisiner for vekttap

appetittdempende midler

Dette er medikamenter som demper appetitten, slik at du ikke føler deg sulten. Du tar inn færre kalorier, og kroppen begynner å brenne fett for energi. Reseptbelagte appetitt suppressants inkluderer Tenuate, Didrex, Sanorex, Adipex-P, Mazanor og Meridia. Bortsett fra Meridia, er appetitt suppressants ikke ment å bli tatt for en lengre periode. De er kortsiktige medisiner.

Fat Absorption Hemmere

Fat absorpsjon hemmere er stoffer som hindrer kroppen i å fordøye fett i maten du spiser. Dette fettet blir så slått ut av kroppen gjennom tarmen. Den eneste kjente fett absorpsjon hemmer er Xenical, som er i stand til å hindre absorpsjon av maksimalt om lag 30 prosent av fett i kosten. (Det over-the-counter medisiner Alli er en svakere dose av orlistat, det aktive stoffet i Xenical. )

Gjør Vekttap Resept Work?

Generelt kan vi si at disse stoffene virker. I gjennomsnitt har folk som bruker Xenical og Meridia (den eneste langsiktige vekt-tap resepter i USA) tapte 5-22 pounds etter ett år. Men, avhenger suksessen av disse medikamentene på hvordan de er tolerert av kroppen. Noen mennesker mistet mer vekt enn andre etter å ha tatt de samme doser. Dosering avhenger av evaluering av legen din.

Side Effects

Folk tar appetittdempende midler kan oppleve økt puls og blodtrykk, forstoppelse, manglende evne til å sove, døsighet, hodepine og svetting. Xenical kan føre til en manglende evne til å kontrollere avføring, noe som gjør at du trenger å bruke badet oftere. Fordi det hemmer fettopptaket, fører Xenical oljeaktig avføring, oljeaktig utslipp og spotting. Disse forholdene er forverret ved å spise fet mat.

Risiko

Noen av disse stoffene kan være vanedannende, særlig de som er for langsiktig bruk. Xenical og Meridia er kontrollerte stoffer, og leger bør følge retningslinjene ved forskriving dem. Kroppen kan øke toleransen for disse stoffene, slik at du må ta mer for å få de samme resultatene. Dette øker ytterligere risikoen for avhengighet.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:mat som inneholder B-vitaminer

Relaterte artikler


 • å spise 12 super mat
 • matvarer som naturlig øker testosteron
 • vekttap kosttilskudd som fungerer fort
 • enkle og sunne måltider for barn
 • hva er xanthan?
 • hva slags matvarer forårsake høyt protein nivå?
 • muskel bygging diett plan
 • er hyllebær giftig?
 • naturlig appetitt suppressant kosthold
 • sukkerholdige matvarer for å unngå
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com