urter for raskt vekttap

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-09-09
Urter har vært brukt i tusenvis av år for å behandle en rekke plager. Mange urter er kjent for å bedre fordøyelsen og øke stoffskiftet. Mange av disse urter fokuserer på å skape flere fordøyelsesenzymer i tarmen eller inneholde en høy grad av fiber. Den mest effektive urter for å øke metabolismen fokus på å rense og holde leveren, binyrene og tarmene sunne

Ginger

Stoffskifte og fordøyelsen er avhengige av fordøyelsesenzymer til å bryte ned maten, absorbere næringsstoffer og fjerne avfallsstoffer. Fordøyelsesenzymer finnes i frukt, grønnsaker og korn. De kan også bli funnet i ingefær. Ginger hjelper magen til å produsere fordøyelsesenzymer, og dermed bidra med fordøyelsen og fart på stoffskiftet. Ingefær kan brukes på daglig basis i matlaging eller kan legges til juice.

Cayenne Pepper

Cayenne pepper er kjent for sin evne til å bidra til å styrke sirkulasjon, fordøyelse og åndedrett. Det er også kjent for å øke stoffskiftet og hjelper til å rense tykktarmen og innvollene. En liten mengde tatt på en daglig basis vil bistå med fordøyelsen, og få fart på stoffskiftet. Tilsett 1 ss honning, saften av en halv sitron og en klype kajennepepper til en kopp av renset vann. Drikk en kopp av blandingen hver morgen for å oppmuntre vekttap.

Tea

Leveren spiller en viktig rolle i fordøyelsen og nedbryting og prosessering av fett. Løvetann rot, melk tistel, gul dock og burdock all hjelp til å rense leveren, som igjen hjelper fordøyelsessystemet systemet for å fjerne avfall.

De binyrene er ansvarlig for å gi oss energi og håndtering av stress gjennom fight or flight respons impuls. En av de vanligste årsakene til vektøkning er stress. Når binyrene er sunt det er lettere å takle stress. Brennesle og astralagus bidra til å tone binyrene.

Tarmene er ansvarlig for fordøyelsen, herunder opptak av næringsstoffer og fjerning av avfall. Marshmallow root, fennikel og lakris rot all hjelp til å rense og berolige tarmene, støtter lettere fordøyelse og eliminering av avfall.

Legg 1 ts i en kopp kokt vann. La urt å steile i tre til fem minutter og deretter belastning og drikke en til tre kopper te hver dag.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik inneholder et fiber som heter pektin, som er gunstig for vekttap. Den renser kroppen for giftstoffer, kolesterol og fett. Eple cider eddik er også kjent for å rense tarmen, leveren og nyrene som også vil bedre fordøyelsen og fart metabolisme. Legg 2 ss av eple cider eddik til en ss honning og renset vann. Drikk blandingen tre ganger om dagen for å rense kroppen.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:ernæring og helse

Relaterte artikler


 • kosttilskudd ernæring for diabetikere
 • hva er mitt mål puls for å miste vekt?
 • hva er noen sunt, vegetarisk kosthold mat?
 • hypoglykemi kosthold mat
 • diett tips for multippel sklerose
 • en liste over sunn snacks for barna
 • hva urter øker forbrenningen?
 • virkningen av å konsumere ekstra kalorier i matvarer
 • høy fruktose mais sirup farer
 • hva du skal spise på en rotasjon kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com