rørsukker vs høy fruktose mais sirup

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-09-07
I altetende's Dilemma, forsøk Michael Pollan å besøke en høy fruktose mais sirup fabrikken og er ikke tillatt inne. Høy fruktose mais sirup er ikke en naturlig forekommende substans. Metoden brukes til å gjøre det er proprietær og svært hemmelig. Rørsukker kommer fra sukkerrør anlegget. I sin raffinerte tilstand, er det strippet for alle næringsstoffer. I rå tilstand, inneholder det mer vitaminer og mineraler

høy fruktose Corn Syrup

High fruktose mais sirup er en proprietær utvinning av sukker fra mais. Etter fresing mais, produsenter behandle stivelse til sirup. De gir også enzymer til sirup å produsere fruktose. Den resulterende Kombinasjonen inneholder både glukose og fruktose. HFCS ble oppfunnet i 1960 og ble populære i 1970 som en erstatning for sukker når sukker prisene skutt opp. HFCS øker også holdbarheten på produktene, noe som gjør det enda mer populært med produsentene.

Cane Sugar

Cane sukker har vært populære over hele verden siden begynnelsen av det 19. århundre. Sukrose er sukkeret produseres fra både rødbeter og sukkerrør. Tropisk klima produsere sukkerrør. Når høstes, er sukkerrør kuttet og juice ekstraheres. Juicen er da avklart og kokt. Resultatet krystallene er lagt i en sentrifuge. De store krystallene av rå sukker blir så sendt til raffinerier. På raffinerier, melasse og annet rusk er vasket av. Krystallene er oppløst i vann, er frø krystaller lagt, og når tørket, er raffinert sukrose resultatet.

Sukkerinntak

The Food Pyramid anbefaler amerikanerne spiser ikke mer enn 12 teskjeer sukker eller HFCS per dag. En boks med brus inneholder 12 teskjeer av HFK, ifølge Dr. Keecha Harris av MSNBC. Vår avhengighet av sukkerholdige bearbeidet mat betyr at vi spiser omtrent 34 teskjeer sukker per dag.

HFCS Controversy

Det astronomiske økning i fedme, diabetes og hjertesykdommer i USA siden innføringen av HFCS har ledet mange å tro at det kan være farlig, i henhold til "High Fruktose Corn Syrup: Just Another Sukker,?" en artikkel om CBC. The American Chemical Society konferanse i 2007 bemerket at foruroligende høye nivåer av noe som kalles reaktive carbonyls er i HFK. De er kjent for å forårsake vevsskade og er også funnet i høye nivåer hos personer med diabetes.

HFCS Kampanje

The Corn raffinerier Foreningen har startet en aggressiv annonsekampanje for å prøve å overbevise forbrukerne om at HFCS er ikke farlig. Deres poeng er at HFCS er et sukker like rørsukker er. Begge bør være begrenset i et sunt kosthold. Som nettstedet SweetSurprise. com notatene: Cane sukker og HFK er kjemisk og ernæringsmessig samme. Men søker på ordet "reaktive carbonyl" på nettsiden dukker opp null resultater.

Hensyn

Både sukker og HFK er behandlet. Rørsukker resulterer i ren sakkarose, og HFK resulterer i en kombinasjon av glukose og fruktose. Både Corn raffinerier Association og Sugar Association, samt den amerikanske regjeringens Food Pyramid, foreslår å begrense inntak av noen form for sukker, enten glukose, fruktose eller sukrose.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:den mest effektive vekttap piller for kvinner

Relaterte artikler


 • hvordan å få fantastiske ben
 • lakris rot ernæringsmessige informasjon
 • hvordan finne en god vekttap program
 • hvor mange kalorier er i honning?
 • bivirkningene av hemadrol
 • hvordan å øke testosteron nivået ved å utøve
 • hvordan gjøre iset protein kaffe
 • årsaker til et alkalisk kosthold
 • Hva er fordelene med popcorn?
 • mat du kan spise på master rens kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com