produkter for muskel vekst

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-09-05
Det finnes mange produkter på markedet i dag som hevder å bidra til å bygge muskler og styrke, gi økt utholdenhet under trening, og gir mer energi utover dagen. Av disse kosttilskudd, det mest populære er kreatin, lystgass, protein pulver og anabole steroider. Som med de fleste muskel bygging kosttilskudd, er det visse bivirkninger knyttet til hver

Du trenger:.
S.

Kreatin

Kreatin er en muskel-building supplement som brukes av mange profesjonelle og amatører kroppsbyggere som et alternativ til anabole steroider som gir tilsvarende resultater uten utbruddet av mange av de alvorlige bivirkningene som vanligvis assosieres med steroider. Imidlertid har overdreven kreatinbruk også noen bivirkninger. Disse inkluderer vannretensjon (fører til mykere muskler), nyrestein, gass og oppblåsthet, mindre hjerte problemer, og reduksjon i følelser av smerte mens du trener.

Nitric Oxide

Nitric oxide-tilskudd er et nytt tillegg til bodybuilding supplement markedet og bruker en sen-release formelen for å bygge muskler i tider av dagen der kroppen vanligvis forblir sovende (for eksempel om natten mens du sover). Tillegget øker sammentrekninger av blodårene, slik at mer blod å komme inn i blodårene, noe som gir brukeren en "pumpe" under trening. Den avdøde-release-system gjør at disse pumpene å forbli selv etter utarbeider. Men det er også noen forbundet med bivirkninger NO2 bruk, inkludert kvalme, diaré, vektøkning og hodepine.

Protein Pulver

Protein pulver er ansett å være den sikreste og mest effektive måten å bygge muskelmasse uten alvorlige bivirkninger forbundet med andre kosttilskudd. Men, kan protein pulver være farlig hvis det brukes for mye. Noen av bivirkningene forbundet med overdreven protein inntak inkluderer nyrestein, syrlig blod, og ketose (en tilstand av kronisk sult brakt videre av mangel på karbohydrater i kosten). Bruk protein pulver med måte og i henhold til instruksjonene på etiketten.

Anabole steroider

Anabole steroider har blitt en av de mest omtalte, svært effektive produkter tilgjengelig for økt muskelvekst. Men, anabole steroider er ulovlig i USA, og er regnet som meget farlig for enhver person som velger å bruke dem. Noen av de tilknyttede bivirkninger med steroider inkluderer undertrykkelse av naturlige hormoner, gynocomastia, leverskader, væskeansamlinger, kviser, økt aggresjon, skallethet, krymping av testikler, forkrøplet vekst i tenåringer, prostataforstørrelse, nyreproblemer, og sterilitet både menn og kvinner.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de ovennevnte bivirkningene, kan du kontakte en medisinsk faglig umiddelbart.

Hvis en overdose forventes, kontakt din lokale giften senter og leder direkte til akuttmottak for å informere en lege som du kan bli forgiftet.

være alltid helt klar over de ulike bivirkninger og bruk av noen av disse kosttilskudd før bruk.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:mat som inneholder gluten og melkeprodukter

Relaterte artikler


 • South Beach Diet: fase 1 kosthold mat
 • mat høyt i karnitin
 • sunt kosthold for hunder
 • dietter kjendiser bruke til å gå ned i vekt raskt
 • pusteøvelser for vekttap
 • 7-dagers low-carb diett plan
 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker
 • Hva er fordelene med glutamin pulver?
 • raske vekttap teknikker
 • hvordan kan en tenåring øke kroppsvekt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com