organiske tørket frukt kontra konvensjonelle

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-09-08
Forskjellen mellom den ernæringsmessige verdien av økologisk mat og vanlig mat er et mye diskutert tema. Den generelle oppfatning er at økologisk mat er bedre og mer fordelaktig fordi de er, vel, "organisk" og konvensjonelle matvarer er verre på grunn av sprøytemidler og skadelige dyrkingsmetoder. Forskning ikke nødvendigvis sikkerhetskopiere disse påstandene. Forskjellen mellom økologisk og konvensjonell frukt ligger virkelig i preferanse for forbrukeren, ikke i selve produktet. Begrepet økologisk er blitt et markedsføringsverktøy i USA. Det representerer en ideologi, ikke en uttalelse av sunnhet

Historie

Tørket frukt har hatt noen av sine fuktigheten fjernes enten gjennom naturlige midler som sol og vind, eller gjennom bruk av en mat dehydrator. De mest populære tørket frukt er rosiner, svisker, epler, aprikoser og bananer.

Funksjoner

Tørket frukt er svært høy i kreft kamp antioksidanter. De kan også bli rik i en rekke vitaminer som A, B1, B2, B3, B6 og mineraler som jern, kalsium, kalium, kobber, mangan og natrium. På grunn av tørkeprosessen vitamin C og D kan gå tapt.

Misforståelse

BBC News rapporterte at britiske forskere funnet ut at det ikke er noen ekstra helsemessige fordeler av å spise økologisk mat. Både økologisk tørket frukt og konvensjonelle tørket frukt er kjemisk identiske. Begge oppdrett teknikker bruke plantevernmidler-bruk organiske gårder naturlig utvunnet plantevernmidler og konvensjonelle gårder bruke syntetiske. Begge har samme risiko og nytte, og begge har de samme resultatene. Noen økologiske produkter produseres også av de samme selskapene som produserer konvensjonelle råvarer. Den største forskjellen mellom økologisk og konvensjonell er pris.

Insight

I stedet for debatt problemet mellom økologiske og konvensjonelle, kan det være mer gunstig å diskutere fordelene mellom tørket og frisk frukt, uavhengig av oppdrett metode. Tørket frukt er billigere, lettere å snack på, og har lengre holdbarhet, men frisk frukt vil alltid være mer ernæringsmessig gunstig.

Fordeler

Tørket frukt enten økologisk eller konvensjonelt er en veldig bra matbit og har mange fordeler. Det er flott på korn, blandet med nøtter eller på eget, men det bør ikke erstatte FDA's anbefalte fem frukt og grønnsaker om dagen. Fresh er alltid foretrukket.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:matvarer som inneholder mye jern

Relaterte artikler


 • mat som inneholder aminosyren lysin
 • hypothyroid vekttap diett
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • den beste virgin kokos olje fordeler
 • hva betyr phentermine se ut?
 • den gjennomsnittlige kostnaden for smart LiPo
 • kilder av fordøyelsesenzymer
 • Siegal cookie kosthold
 • diett planer for lavere kolesterol og hjerneslag
 • farlig diett narkotika
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com