om protein diett kosttilskudd

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-09-06
Under en væske eller en fast food protein diett, kanskje du finner det vanskelig å oppfylle dine daglige behov protein totalt uten å ty til utenfor tilskudd. Imidlertid kan kresne mellom de ulike typene protein diett kosttilskudd være vanskelig hvis du ikke har en omfattende bakgrunn i bodybuilding. Visse typer dressinger gir deg etappe opp på å nå målene dine mens du er på en protein diett

Du trenger:.
S.

Er Protein Tilskudd Safe

? I forbindelse med et ellers balansert ernæringsmessig plan, kan proteintilskudd være en helt sikker måte å øke ditt daglige inntak av protein uten drastisk å øke det totale forbruket av karbohydrater eller fett. Som alle protein tilskudd er faktisk stammer fra naturlige kilder, de er så trygge som forbruker hele matvarer selv.

Whey

En av de billigste protein typer på markedet er whey. Den whey protein er skilt fra melk i prosessen med å konvertere melk til ost. Whey protein finnes naturlig i mange matvarer, blant annet kylling, fisk og biff. Merk at whey protein er en av de raskere-fordøye former for protein, er så satiety (metthetsfølelse) etter inntak av en whey shake ikke sannsynlig å være høy. Dette gjør whey et godt valg for tider som du vil raskt drivstoff kroppen-for eksempel etter en trening eller til frokost. Men, gjør dette whey en sub-par valg for personer etter en all-protein flytende diett, fordi de ofte vil bli sulten igjen langt før tidspunktet for deres neste planlagte måltid.

Casein

Kasein protein finnes primært i melk, og er whey's "slow-fordøye" fetter. Mens whey protein er også funnet i melk, er forholdet mellom kasein å myse omtrent fire til ett (eller 80 prosent kasein og kun 20 prosent whey). Den primære fordelen for kasein protein er at det er tregere å fordøye, noe som betyr at du vil forbli mett lenger. Dette gjør kasein et ideelt protein for enkeltpersoner på en all-flytende diett, eller som en siste måltid før sengetid -. Som du vil fortsette fordøye proteinet gjennom natten, forkorte den perioden som kroppen din har ingen opprettholdelse som du sover

Blended Proteiner

Et protein blanding er en fordel for budsjett-tenkende individer, som du kan nyte noen av de langsomme fordøye fordeler av kasein med en delvis reduksjon i pris takket være inkludering av billigere whey protein. Merk at som en "altmuligmann", en blandet protein vil verken gi langvarig metthetsfølelse av kasein eller ganske raske fordøyelsen av myse.

Casein Hydrolysate

Kasein hydrolysat er en spesiell form for kasein. I motsetning til vanlige kasein, som fordøyer i sneglefart, klarer kasein hydrolysat å bli absorbert i kroppen enda raskere enn ren whey. Hvis du har økonomi til å kjøpe dette relativt dyrt protein, vil det være effektivt for å holde kroppen fyre opp under en trening, fordi det absorberer fort nok til å ikke forårsake interferens med treningen din.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:varig vekttap

Relaterte artikler


 • bivirkninger av lipotropic
 • hvordan du kjøper hoodia gordonii
 • muskel-building dietter for kvinner
 • lav carb diett bivirkninger
 • renset vann vs kildevann
 • blodtype o diett anbefalinger
 • forskjellene mellom probiotiske & prebiotisk
 • aminosyre for muskel vekst
 • dietter til lavere alvorlig høyt kolesterol
 • hvordan brenne fett å tape vekt - ingen gimmicks
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com