naturlige måter å kvitte seg med vann vekt

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-09-05
Bærer med seg overflødig vann vekt kan være smertefullt og gjøre deg feit. Jeans som kan være normalt tettsittende er umulig å ha med et par ekstra vannaktig pounds. Få vann vekt er et naturlig symptom på et internt problem. Det er en grunn til kvinner holde vann. Identifisere og korrigere problemet vil hjelpe deg å miste vekt, naturligvis. Du kan holde overflødig vann vekt på ved å være observant på hva du spiser og drikker

Du trenger:.
S.

Sodium

Hidden natrium kan gjøre kroppen svelle. Natrium er utgangspunktet salt, og det er inkludert i mye av maten vi spiser og drikker vi nyter, uten at vi engang er klar over det. For å få vekten på naturlig, må du ta hensyn til hvor mye natrium du tar i. Det er foreslått at du begrenser saltinntaket ikke mer enn 1500 mg daglig. Du må lese etiketter på alle matvarer og gjøre litt for å telle til å følge den formelen. Les hermetisk mat, frossen mat og bearbeidet mat etiketter. Å miste vekt enda raskere skyte for kun 500 mg per dag, men bare for en dag eller så. Kroppen din trenger litt salt for å fungere godt.

Vann

drikke rent, destillert vann kan faktisk hjelpe deg å skylle ut giftstoffer fylt vannet du bærer rundt. Så rart som det kan virke, kan vannet være løsningen på vannet ditt problem. Teller ikke brus, saft eller te som en del av to liter du trenger å drikke hver dag. Alt du drikker har til å bli behandlet av leveren. Med alt det ekstra natrium og kunstige søtningsmidler i drinker, har leveren mye arbeid å gjøre. Gi din leveren en pause og bli kvitt vannet raskt ved å drikke masse frisk destillert vann.

Øvelse

En av de beste måtene å bli kvitt de ekstra vann i vekt er å svette den ut. Øvelse vil hjelpe kroppen din skiller ut vann gjennom svettekjertlene og andre kroppsfunksjoner. Du trenger ikke å gå for en time-lang sikt, eller tilbringe dagen på treningsstudio. Gjøre noen kardiovaskulære øvelser. En god cardio trening vil få blod i bevegelse, sirkulerer vannet gjennom kroppen din. Før du vet ordet av det vil du miste inches og flytende. Hold øvelsen som en del av din daglige rutine, selv etter at vann vekt er borte. Dette vil holde de ekstra pounds borte for godt.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:om jod og vekttap

Relaterte artikler


 • matvarer for å hjelpe vekttap
 • hvor ofte bør du ta CLA?
 • 10 trinn til å spise sunt
 • vekttap for veganere
 • hvordan å redusere høyt kolesterol av hva du spiser
 • sunt kosthold planer for kvinner
 • om grønn te vekttap
 • diett plan for telling karbohydrater og protein porsjoner
 • hvordan du har mer energi på Atkins
 • ernæring for vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com