matvarer som renser din kolon

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-09-06
Mange renset deres kolon å føle seg bedre, bedre deres helse, komme over gastritt eller gjær infeksjoner og overvinne sykdommer. Systemisk gjær er spesielt plagsom som den avgir giftstoffer når den dør, og gir et miljø egnet for parasitter. Det er flere måter å rense tykktarmen, men den enkleste og mest kostnadseffektive måten er ved å spise visse matvarer

rå grønnsaker

Rå grønnsaker inneholder naturlige fordøyelsesenzymer som kan hjelpe bekjempe systemisk gjær i kroppen. Man kan konsumere større mengder mer praktisk ved pressing. Dette innebærer å blande grønnsaker i en blender og drikker dem. Noen rå grønnsaker som renset det kolon inkluderer gulrøtter, selleri, rød og grønn paprika, agurk, rødbeter, reddik, grønnkål, persille, hvitløk og hvete gress. Disse grønnsakene inneholder mange vitaminer, mineraler og antioksidanter som kan hindre celleskader forårsaket av giftstoffer og parasitter. Rå grønnsaker kan også hjelpe basisk kroppen og tykktarm. Dette kan hjelpe avverge gjær overvekst og skape et miljø som er fiendtlig for parasitter.

Frukt

Frukt har også fordøyelsesenzymer som kan drepe gjær i tykktarmen. Frukt er også brukt til å myke opp og skylle tarmene. Frukt brukt i kolon renser inkluderer ananas, kiwi, papaya, mango, jordbær, blåbær, appelsiner, plommer og rosiner. Frukt ikke inneholder sukker (fruktose), og gjær ikke trives på sukker, men det brytes ned langsommere enn behandlet sukker og er ikke så potent. Frukt kan blandes i en blender også, eller blandet med grønnsaker. De kan blidgjøre drikke.

Korn

Korn kan være svært effektiv i rensing av tykktarmen. De inneholder høye nivåer av løselig fiber. Noen vanlige korn brukes i kolon rensing inkluderer havre måltid, havrekli og korn som inneholder hvete, mais og rug. Folk som har matallergier må spise glutenfritt korn fordi, som sukker, gjær også trives på gluten, et protein med høy glykemisk indeks. De fleste av disse produktene er laget av brun ris.

Nuts Seeds

Nøtter og frø kan hjelpe rense tykktarmen. De er også høy i fiber. Det er best å spise den rå og ubehandlet nøtter og frø. Mandler, soya nøtter og hele linfrø er best for kolon rensing. Andre nøtter som kan brukes til å rense tykktarmen inkluderer hasselnøtter, valnøtter, peanøtter, macadmia og Brasil nøtter, pistasjenøtter, solsikke og sesamfrø, og kokosnøtter.

Belgfrukter

belgfrukter kan også hjelpe i kolon-rensing prosess. Disse er mat dekket med en pod. De er høye i B-vitaminer og fiber. Noen av de mer populære belgfrukter inneholder lima bønner, kikerter, svarte bønner, soyabønner, marineblå bønner, black-eyed peas, gule erter og linser.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:hvordan gjør eddik deg ned i vekt?

Relaterte artikler


 • hvordan du injiserer Winstrol v
 • ernæring for barn og pre-teens
 • Fordelene med å spise epler
 • releana vekttap program
 • dårlig mat for type 2 diabetes
 • vegetarisk vekttap tips
 • fiskeolje vs linfrøolje
 • hvordan å høste acai berry fordeler daglig
 • kål og frukt kosthold
 • kokosolje farer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com