matvarer som inneholder karnitin

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-09-10
Carnitine fikk sitt navn fra det latinske ordet "carnus," som betyr kjøtt, fordi det sammensatte ble funnet i kjøtt. Involvert i å bygge protein, støtter aminosyren helse i skjelettmuskulatur og hjerte. Matvarer som er en god kilde til karnitin forsyne en ingrediens for energiproduksjon med protein. Som navnet antyder, kjøtt er den beste kilden for denne forbindelsen som er viktig for vitaliteten

Helse Fordeler

Carnitine serverer en viktig rolle for holde daglig energi på et godt nivå. Konsentrert i skjelett og hjertemuskulatur, er det sammensatte aktive i brennende drivstoff for aktivitet og helse vedlikehold. Fettsyrer er transportert til å brenne drivstoff for energi. Carnitine har også en forebyggende effekt. Toksisitet er forhindret i muskel ved en antioksidant handling som holder oksidert fettsyrer fra gjenværende i muskel områder av kroppen. For aktive mennesker, er å bygge muskler og gjenoppretting støttes av høy protein syntese og en kontrollert oksidasjon av aminosyrer.

Protein Foods

Foods som er meget pålitelig av friske mennesker for protein i full kosthold er gode kilder til carnitine . Vanligvis disse matvarene er gode kilder til jern, tiamin og vitamin B6 for å forbrenne carnitine. Ifølge National Institute of Health, er karnitin ikke trengs i dietten fordi leveren og nyrene produserer nok carnitine fra aminosyrene lysin og metionin. De beste kildene for høye til moderate mengder daglig karnitin er biff, kjøttdeig, lam, skinke og bacon. Mindre moderate mengder finnes i fisk, kyllingbryst og meieriprodukter. Små mengder som fyller ut en diett finnes i avokado, asparges, banan, hvete brød, egg og appelsinjuice.

Beef

Beef biff er den beste kilden til protein med et høyt innhold av karnitin. Den tykke massen leverer kalori volumet for en daglig energibehov. For sterke metabolisme, 4 oz. inneholder mellom 56 mg og 162 mg karnitin. Carnitine energi bygge er støttet av store mengder jern, tiamin og B6.

Meieri

Meieriprodukter er en god kilde til protein og karnitin. Meieriprodukter leverer både fordøyelig protein med en full forholdsmessig sett av essensielle aminosyrer og karnitin. Tre 8-oz. porsjoner med melk forsyninger nær en halv dagpenger for protein, en kopp har 8 mg av karnitin. Ost har protein fordeler av melk og 2 mg karnitin i 2 oz. Om 3 1 /2 gram cottage cheese er 1,1 mg carnitine.

Lav Protein Foods og tempeh

En full diett er laget komplett med lav Carnitin kilder som har viktige mengder protein. Typiske porsjoner av asparges, avocado og banan har betydelige mengder av karnitin med gode forsyninger av tiamin og vitamin B6 og kjente mengder jern. Disse grønnsaker og frukt har 0,1 til 0,2 mg carnitine. Asparges bidrar til å holde det kardiovaskulære systemet sunn. Avokado holde nede blodet serum kolesterol nivåer. Den banan har antioksidant virkning. Tempeh telles på av veganere og vegetarianere å levere 4,66 g protein og 19,5 mg karnitin.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:Kosttilskudd for barn

Relaterte artikler


 • hvem som bør ta kreatin og protein tilskudd?
 • normal kroppsvekt for kvinner
 • hvordan å bruke mindre penger på dagligvarer og spise sunnere også
 • hensikten med vitamin e på kroppen
 • vekttap diett
 • fotsoneterapi vekttap
 • ernæringsmessige retningslinjer for vekttap
 • Hva er fordelene med ernæring & fitness?
 • hvordan gjøre deg spise mindre
 • kosthold planlegging prinsipper
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com