mat at lavere diabetes risiko

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-08
Mer enn 57 millioner mennesker i USA faller inn i pre-diabetes kategorien, ifølge American Diabetes Association. Endringer i kosthold, vektkontroll og treningsprogrammer kunne redusere antallet nye tilfeller av type 2 diabetes. The American Diabetes Association rapporterer at de med diabetes er mer utsatt for hjertesykdommer og andre helsemessige problemer

glykemisk indeks

En viktig måte du kan måle mengden av sukker du får i kosten er med en glykemisk indeks-diagram. Glykemisk indeks er et system som rangerer matvarer etter hvor raskt de karbohydrater blir omdannet til glukose i kroppen, et mål for effekten av mat på blod-sukker nivåer. Ved å holde blodsukkeret regulert du vil redusere sjansene for å få diabetes.

Frukt og grønnsaker

De fleste grønnsaker er lavt i sukker og kan spises i overflod. Grønnsaker er generelt lav i kalorier og rik på vitaminer og mineraler. Noen av de høyere kalori grønnsaker som poteter, erter og mais har mer sukker innhold, men er næringsrik Du bør begrense, men ikke unngå, ditt inntak av disse spesielle grønnsaker. Low-sukker frukt er cantaloupes, bær, epler og fersken.

Karbohydrater

Karbohydrater er nødvendig for at kroppen skal fungere optimalt. Det er mange high-fiber karbohydrater som bidrar til å holde blodsukkeret regulert. Spis hel-korn brød, brun ris og hele hvete pasta, som er fulle av vitaminer og stabilisert blodsukkeret. Belgfrukter som svarte bønner, pinto bønner og linser å regulere blodsukkeret. Unngå så mye som mulig hvitt mel-produkter, hvite poteter, raffinert hvitt sukker og søtet drikke.

Snacks

Spise flere ganger om dagen regulerer blodsukkeret ditt. Det er mange snacks du kan healthfully unne deg som tortilla chips med salsa, en halv honningmelon med cottage cheese, fettfattig ost smeltet på hel-korn brød, cut-up grønnsaker med dip av ikke-fett yoghurt krydret med oregano , parmesan ost og sitron pepper krydder, et glass V8 juice eller en håndfull blåbær.

Spise Tips

The American diabetiker Association anbefaler at hvis du drikker, begrense den til ikke mer enn to drinker for menn og en drink for kvinner per dag. Mål maten for å sikre at du ikke er overspising. Generelt sett en halv kopp tilsvarer en servering av mat. Les etiketter for konserveringsmidler, transfett, kalori teller og porsjonsstørrelser. Spis kaker og desserter bare for spesielle anledninger kan du spise ute, og hvis du er usikker på ingrediensene i en bestemt form, spør serveren.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:organiske tørket frukt kontra konvensjonelle

Relaterte artikler


 • høyt protein mat å få muskler
 • raske vekttap tips for 20-åringer
 • hva er hoodia tyggis?
 • normal vekt rekkevidde for kvinner
 • hvor mye krom å ta for vekttap?
 • South Beach fase 1 kosthold
 • hva du skal mate en hund med nyresykdom
 • alkohol og miste vekt
 • nyttige vekttap ideer
 • hvilke matvarer forårsake nyrestein?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com