mat å spise på en 1200-1500 kaloriinntak

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-09-10
Opprettholde en diett som spenner fra 1200 til 1500 kan være utfordrende, men det er gjennomførbart. Målet er å spise mat som er generelt næringsrik, sunn, fylling og lavt i kalorier. Det er mulig å spise fra alle de store mat grupper og holde seg innenfor det daglige kaloriinntaket. Lær å telle kalorier og leve en sunn livsstil

Brød, korn, pasta, ris

Ifølge Harvard School of Public Health, velge de riktige karbohydrater vil gi kroppen din med drivstoffet for å holde seg aktiv og fremme skikkelig organfunksjon. Hele korn inneholder mer fiber enn hvitt brød, hvit ris, og bearbeidede frokostblandinger og bakverk. Spis smørbrød laget med hele korn brød. Konsumere en porsjon brun ris eller en visning av hele korn pasta i stedet for hvit. Vanligvis tilsvarer to skiver fullkorn brød eller en porsjon brun ris eller pasta 200-230 kalorier. For å begrense mengden kalorier i brødskiven, velger du krydder som sennep, lav-fett majones, eller rødvinseddik. Nyt ris eller pasta med grønnsaker på siden eller blandet i.

Kjøtt, fjærkre, fisk, tørre bønner og nøtter

magert kjøtt, skinn kylling, eller bakt fisk er alle akseptable mat å spise på en 1200 til 1500 kaloriinntak. Deler bør være om tre gram, som er det samme størrelse som en kortstokk. Ifølge www. dietbites. com, en servering av marine, sort, Pinto, eller limabønner varierer 225-260 kalorier. Alle kjøtt, fjærkre, fisk, bønner og nøtter er ansett som en utmerket kilde til protein.

Melk, yoghurt og ost

Bruker lite fett, lav-kalori meieriprodukter. Velg skummet melk, fettfattig yoghurt og ost laget av skummet melk. Disse fettfattig alternativer er tillatt på en lav-kalori diett.

Grønnsaker

Det er så fint med grønnsaker er at de er lave i kalorier og veldig næringsrik. Målet er å spise dem rå eller lett dampet. Damp grønnsaker, slik at de fortsatt er sprø, men varm temperatur. The American Heart Association sier at en tjener størrelse med rå grønnsaker tilsvarer en halv kopp og en tjener størrelse på bladgrønnsaker tilsvarer en full kopp.

Frukt gruppe

Frukt er en annen kalorifattig mat. USDA hjemmeside antyder vi forbruker minst to porsjoner frukt per dag. Du kan spise den kald eller ved romtemperatur. For litt variasjon, kaste frisk frukt i salaten din.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:matvarer som inneholder karnitin

Relaterte artikler


 • l Carnitin informasjon
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • hvordan du kan forbedre blodtrykket
 • bariatric kirurgi trening
 • dietter som hjelper kontrollere høyt kolesterol
 • anbefalt diett for osteoporose pasienter
 • hvilke matvarer bør unngås i svangerskapet?
 • kilder av glukosamin
 • naturlige måter å øke hastigheten på stoffskiftet
 • hvordan ta clenbuterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com