kosthold medisiner med acai berry

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-07
Det er mange diett medisiner på markedet med acai Berry. Det er også mange fordeler forbundet med bruk av Acai Berry kosttilskudd. Men disse påstandene er ikke støttes av vitenskapelig forskning, og Acai Berry kosttilskudd er ikke godkjent av FDA. Du bør være klar over fakta før du kjøper en diett medisiner som inneholder acai Berry

Hva er Acai Berry?

The Acai Berry (uttales ah-SAH-ee) er frukt produsert fra et palmetre finnes i sentrale og sørlige Amerika. Acai har gjort sin vei til front i vekttap industrien, med hevder at det er en Superfood på grunn av for høye konsentrasjoner av antioksidanter. Mange helsepåstander og fordeler har blitt tilskrevet til forbruket av acai, enten i kapsel /supplement, pulver, juice eller rå form.

Påstått fordelene av Acai Berry medisiner

Acai Berry medisiner hevder å ha store mengder antioksidanter, aminosyrer, fettsyrer og andre næringsstoffer. De helsemessige fordeler forbundet med å ta Acai Berry Medisiner inkluderer økt energi, betydelig vekttap, bedre fordøyelse, kolon rensing, reduserer risikoen for hjertesykdom, bremse aldringsprosessen og redusere risikoen for kreft og Alzheimers. Men, har FDA ikke bekreftet disse helsemessige fordeler og ingredienser som finnes i medisiner på markedet.

Antioxidant fordelene av Acai Berry

En stor annonsert fordel av ACA # xED; bær er dens antioksidant fordeler. Det er imidlertid ingen vitenskapelige data som tyder på at Acai bær har mer antioksidanter enn andre, ofte funnet frukter på markedet. Faktisk, inneholder rødvin mer antioksidanter enn acai bær.

En studie sammenlignet antioksidantkapasitet av tre Acai juice tilgjengelig på markedet mot te , rødvin, og seks ren fruktjuice-granateple, Concord drue, blåbær, sorte kirsebær, tranebær, appelsin og eple. Studien fant at Acai Juice inneholdt mindre antioksidanter enn rødvin, granateple, Concord drue og Blueberry juice. Det hadde omtrent samme mengde antioksidanter som tranebær og sorte kirsebær juice. Acai inneholder mer antioksidanter enn te, gjelder juice og appelsinjuice.

En annen studie rangert Acai # 5 blant 11 frukter i form av mengde antioksidanter . Listen er (fra høyeste til laveste antioksidant beløp): acerola, mango, jordbær, druer, acai, guava, Mulberry, graviola, pasjonsfrukt, cupuaçu og ananas.

Advarsel

Fri Acai Berry Supplement forsøkene er over hele internett. Disse svindel hevder du kan ha en 14-dagers gratis prøveversjon av en 30-dagers forbruk av Acai Berry Supplements, og så de tilbyr deg et sted klikke for å registrere deg. Når du klikker på linken, blir du tatt til en side som påstår du har fem minutter på å registrere deg for en gratis prøveperiode-du bare må betale (dette beløpet varierer litt) $ 5. 95 for frakt og håndtering. Vanligvis finnes på den siden er side etter side med salg kopi. Selv om du ønsket det, kunne du ikke lest alle salg kopi i fem minutter.

Hvis du velger å gå ut av siden, opplyser en popup deg at hvis du benytter deg akkurat nå, du kan få den gratis prøveperioden for kun $ 1. 95 frakt og håndtering.

Det er nesten umulig å finne den fine print som forklarer at hvis du registrerer deg for en gratis prøveperiode, gir du tillatelse for selskapet å belaste du alt fra $ 55 til $ 80 per måned for en måneds forbruk av Acai Berry Supplement. Finnes i det fine print er også en forklaring på at hvis du sier opp innen 14 dager, og sende tilbake den ubrukte delen, vil du ikke bli belastet de $ 55 til $ 80 for de første gratis prøve.
Så i essensen, den frie prøven er ikke gratis i det hele tatt, for hvis du ikke sender den tilbake i tid, vil du bli belastet for det første måneds forbruk.

Et annet problem med den gratis prøveperioden er du ikke mottar prøven for en god sju til ti dager. Derfor, hvis du virkelig ønsker å prøve supplement, trenger du ikke har nok tid til å gjøre dette innen den gratis prøveperioden tidsramme. Du ender opp med å måtte sende prøven tilbake før du har hatt en sjanse til å prøve det.

Dessuten, selv om du kanskje sender prøven tilbake, og du har kalt til å avbryte "medlemskap" før å sende prøven tilbake, kan du likevel betale hele beløpet.

Potensielle

Med vitenskapelig gyldige forskning, kan det helsemessige fordeler være assosiert med acai bær. Men før at forskning er utført, bør forbrukere være klar over at dersom de kjøper acai Berry produkter, er de helsemessige fordelene ikke garantert, og de kunne være å kaste pengene sine bort.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:forholdsregler for Atkins dietten

Relaterte artikler


 • hvordan å følge med på en trening og vekttap plan
 • kan diabetikere spise snack matvarer?
 • ernæringsmessige verdien av tørket frukt og nøtter
 • type 2 diabetes diett program for menn
 • er vekttap kosttilskudd trygt?
 • hvilke matvarer som syre eller alkaliske i magen?
 • alternativer til gastrisk bypass surgeries
 • hvor å miste vekt
 • mat med mye protein
 • hvordan du bruker sassy vann å gå ned i vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com