hvordan gjør eddik deg ned i vekt?

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-06

Eddiksyre

Eddiksyre, som finnes i eddik, har vært knyttet til vekttap. Forskere ved Central Research Institute i Tokyo har gitt bevis for at, i mus, fører eddiksyre gener for å produsere visse proteiner som bryter ned fett. Ingen støtte har fått tilbud om å vise at dette også er tilfelle hos mennesker.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik, spesielt, har vært knyttet til vekttap. Det bærer mange helsefordeler, og er ofte knyttet vekttap fordi den inneholder flere egenskaper som, teoretisk, kan bidra til å redusere kolesterol og forbrenne fett. Den inneholder også et kosttilskudd fiber kalles eple pektin. Fiber hjelper absorbere fett og kolesterol, som deretter slettes fra kroppen som avfall.

A candida overvekst, som er overvekst av Candida albicans gjær som ligger i tarmen til alle mennesker, kan det føre til at du har mer lyst på karbohydrater og sukker. Begge typer matvarer har vært knyttet til vektøkning. Eple cider eddik sies å bekjempe denne infeksjonen, og dermed hjelpe til vekttap.

Apple cider eddik er også sies å avgifte leveren, noe som kan hjelpe vekttap. Eple cider eddik kan også øke metabolismen, balansere kroppens syre ved å hjelpe til å gjøre det mer basisk og redusere appetitten, som alle kan fremme vekttap.

Advarsel

Dessverre er det ingen betydelige bevis som støtter disse påstandene , og store mengder eddik kan faktisk være skadelig.

Alle eddik har varierende grad av eddiksyre konsentrasjon. Små mengder eddiksyre er trygge, men høyere konsentrasjoner kanskje ikke. For eksempel, er høye konsentrasjoner av eddiksyre brukes i plantevernmidler, maling og lim. Hvis eddiksyre nivået er mer enn 15 prosent, kan skade eller irritasjon oppstå i nese og svelg passasjer ved innånding og svelging. Tap i bentetthet og erosjon av tenner emalje er også knyttet til høye konsentrasjoner av eddiksyre.

Consuming store mengder av alle typer eddik har vært kjent for å resultere i en nedgang i kaliumnivå. Eple cider eddik kan også samhandle med narkotika, for eksempel diuretika, samspillet med diuretika kan også føre til en nedgang i kaliumnivå. Fôr kalium er kjent for å være en faktor i å holde blodtrykket lavt, kan så et fall i kaliumnivå være skadelig.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:om protein diett kosttilskudd

Relaterte artikler


 • om 1200 calorie lav-fett dietter
 • coral kalsium farer
 • naturlig peanøttsmør næringsinnhold
 • høy-og lav-fett kosthold ideer
 • hvordan komme alfa eller beta fett reseptorer miste fett
 • sunn matlaging erstatninger
 • hvordan å drikke en acai berry juice kosthold
 • farene ved en høy-protein diett
 • hvordan å miste opp til 10 + pounds i 2 uker
 • 7 sikker på måter å øke metabolismen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com