hvilke matvarer føre til høyt kolesterol?

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-09-07
Det er en nær sammenheng mellom høyt kolesterol og hjertesykdom, noe som gjør kolesterol helse en prioritet for din generelle helse. En av de mest effektive middel for å opprettholde sunne kolesterol nivået er gjennom å unngå matvarer som øker total kolesterol nivåer. Ved å følge noen enkle retningslinjer, kan du opprettholde sunne nivåer av både LDL og HDL-kolesterol og unngå komplikasjoner relatert til forhøyet kolesterol

Hva er kolesterol?

Kolesterol finnes i blodet og er et voksaktig stoff som er grunnleggende for sunn celle funksjon, membran formasjon og hormon-funksjon. Men, på høye nivåer, kan kolesterol bygge opp i celleveggene så tung plakk depositum som kan hemme sunn blodstrømmen.

Mettet fett

Matvarer som inneholder mye mettet fett, eller trans fettsyrer, vil øke nivået av det dårlige kolesterolet, eller LDLs, mer enn noen annen kosttilskudd komponent. Det beste å gjøre er å unngå mettet fett til å være med ved å sjekke ernæringsmessige etiketter og redusere mengden av stekt mat du spiser.

Kjøtt

Kvaliteten og kutt av kjøttprodukter er imporant elementer i å opprettholde et lavt kolesterolnivå . Unngå kjøtt som inneholder ordet "prime" eller har en høy grad av hvitt fett, eller marmorering, kjører gjennom korn av kjøttet er de viktigste elementene. Unngå også å kjøttvarer som inneholder mer enn 3 g fett per unse.

Meieriprodukter

Noen meieriprodukter, spesielt de som inneholder helmelk, for eksempel iskrem og ost, er generelt høy i kolesterol. Du bør også unngå egg, fløte ost, smelteost, vaniljesaus produkter og tunge kremer, som er høyt kolesterol. For å holde kolesterolnivået lavt, velge skummet melk, lite fett produkter og meieri alternativer som er laget med 1 prosent melk.

Karbohydrater

overforbruket av carobohydrates kan være en skjult del av høyt kolesterol. Ubrukte karbohydrater blir omdannet til glukose og deretter triglyserider, som er lagret i fettvevet. For å unngå forhøyede triglyserider, velger hele korn og havre i stedet for komplekse karbohydrater.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:kosthold medisiner med acai berry

Relaterte artikler


 • høyt protein mat å få muskler
 • hvordan å bruke diett grønn te å gå ned i vekt
 • mat som inneholder gluten og melkeprodukter
 • matvarer som øker tenkning strøm
 • hvordan å piske opp en enkel, deilig kylling pasta for fire
 • kosthold for skrumplever
 • kosthold for å få pasienter klar for hjertekirurgi
 • DIY frukt trykk
 • gode kilder til vitaminer
 • kosthold for barn med acid reflux
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com