hva slags mat kan bidra til å eliminere cellulitter?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-09-09
Cellulitter er et pesky problem som forårsaker hud skal vises rynkete, spesielt i lår og rumpe. Mens mange behandlinger kan bekjempe cellulitter, noen av dem, som kirurgi, kan være risikofylt, dyrt og arr-forming. Noen kremer lover en redusert forekomsten av cellulitter for kun hundre dollar. Jo bedre løsning som er billigere og sikkert er å spise mat kjent for å bekjempe cellulitter

Foods med fettsyrer

Cellulite er forårsaket av en svak fettcellene lag. Dersom fettet cellen laget kan bli bedre, så kan forekomsten av cellulitter. Boken, "The Cellulite Solution" sier at mat med høyt omega-3 fettsyrer, mono-mettet og mettet fett faktisk hjelpe dette laget ved å reparere ødelagte fettcellene gjennom vann oppbevaring. De hjelper forblir laget elastisk. Fett tilbyr også et skjold mellom giftstoffer og fettet cellen laget.

Foods høy i disse cellulite-kampene fett er valnøtter, mandler, avokado, kokos olje, linfrø og rå gresskar, solsikke og hamp frø. På ernæring etikettene av mange matvarer, kan du finne mat høy i monosaturated fett. Beware: alt fett er ikke skapt like. Fett i en stekt taco er svært forskjellig fra fett i avokado, så sørg for å velge rå, ubehandlet, hele matvarer. Ellers risikerer du å bidra til cellulite i stedet for å fjerne det.

Antioksidant-rik mat

Antioksidanter også kjempe giftstoffer som skader fettcellene. Antioksidanter er bra-for-deg kjemikalier som stabiliserer rogue oksygen molekyler. Disse oksygen molekyler, kjent som frie radikaler, kan være fra luftforurensning eller andre miljøgifter. De skape kaos på fettcellene ved å ta et oksygenmolekyl fra fettcellene. Frie radikaler kan stabiliseres av antioksidanter fra mat.

Matvarer som inneholder antioksidanter i høye nivåer er granatepler, blåbær, bjørnebær, rødvin (i moderasjon) og andre --- mange frukter inneholder antioksidanter, men mørkere farge, jo høyere den er på antioksidanter.

Vann-Rich Foods

Vann bidrar til å fjerne cellulitter ved å holde cellene friske. Tenk på en tørket frukt, som en rosin. Rosiner blottet for vann er rynkete. Følg analogi til huden din og du ser betydningen av vann i kosten. Vann brensel celle vekst og reparasjon.

Vann-rik mat er vannmelon, honningmelon, appelsiner, grapefrukt, gulrøtter og de fleste frukter og grønnsaker. Drikkevann anbefales også.

Foods Unngå

Noen matvarer forårsake celle skade, dehydrering og oksidasjon. Trans fett endre cellen sammensetningen av friske celler, noe som fører til de fete laget cellene til å være muterte og skadet. Hold deg unna matvarer merket "delvis hydrogenert" på ingredienslisten. Likeledes ser natrium inntak. The Mayo Clinic forklarer at natrium inntak kan reduseres ved å spise færre bearbeidet mat og bruk av urter til krydder i stedet for salt. Fast matvarer er svært høy i natrium, så erstatning pommes frites for air-popped popcorn med litt salt.

Hensyn

Alle anbefalinger for å redusere cellulitter er tilsvarende å spise et sunt kosthold og holde hydrert. Derfor, i stedet for å spise spesiell mat, bare som mål å innlemme mer frisk frukt og grønnsaker i kostholdet ditt samtidig gradvis å eliminere junk food høy i sukker. Den Harvard School of Public Health skisserer at et sunt kosthold full av frukt og grønnsaker bidrar mot vekttap, bedre hud, tenner, negler, hår og en positiv mental utsikter.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:hva er noen høy-protein frokost mat?

Relaterte artikler


 • high-fiber, kalorifattig diett
 • konsekvenser av en høy protein diett
 • den beste dietten for hurtig vekttap
 • alex Jamieson detox diett
 • sunt vekttap hjelp
 • alfalfa bivirkninger
 • hypnose for varig vekttap
 • hva er fordelene av hvitløk cloves til hvert måltid?
 • hvordan å følge spise sunt retningslinjer
 • hvordan finne måter å senke kolesterolet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com