hva er noen høy-protein frokost mat?

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-09-09
I en studie gjennomført av Purdue University og University of Kansas Medical Center, deltakere som startet sine dager med høyt protein måltider følte seg mer tilfredse enn de som kun inkludert protein i lunsjen sin og /eller middag. Dette er avgjørende for folk interessert i å opprettholde velvære eller miste vekt for å oppnå sunn livsstil

Egg

Fried. Kokte. Bakte. Sunny-siden opp. Eggerøre. Egg kan tilberedes på mange måter. De kan spises alene eller brukes som en base for å legge til andre matvarer. En enkel, rask egg rett er den italienske omelett kjent som frittata. Scramble eggene med noen leftover grønnsaker eller kjøtt i en stekepanne og avslutt den av ved å bake den i ovnen.

Havregryn

Som egg, er havregryn en fantastisk fundament stift. Enten du foretrekker stål-kutt havre eller direktemeldinger, legge friske frukter som bananer, bær og til og med sesongens frukter som mango og ananas å innlemme fiber. Sprinkling kanel eller en bit av lønnesirup legger en søt faktor. Bake havregryn rosin muffins i helgen for å gi deg en rask to-go måltid for hele uken.

Meieri

Melk, cottage cheese, yoghurt og myke oster som mozzarella og brie er lastet med protein. Det er imidlertid viktig å spise dem uten tilsetningsstoffer og sukker. I stedet for å kjøpe yoghurt med sukker "frukter" på bunnen, kjøp fettfri vanlig yoghurter og legge til frisk frukt. Et medium mellom cottage cheese og yoghurt er det greske stil yoghurt, som har en deilig dessertlike, tykk konsistens.

Kjøtt

Ta leftover biff eller kylling bryst fra kvelden før og varm den opp til frokost. Frokostblanding kan være en stift frokost mat i Amerika, men ikke i andre land over hele verden. Britene spiser biff, bønner og egg. Den japanske spiser ris, fisk og miso suppe. Og i Mexico, legger de svinekjøtt til nerver av stål når rancheros. Selv en 6-oz. kan av tunfisk inneholder utrolige 40 g protein. Tunfisk med sveitserost på 100 prosent hele korn engelsk muffins kan bli ristet i minutter om morgenen.

Shakes

Kast alt i en blender og lag en smoothie. Ikke bare er dette en tidsbesparende, men det er en fantastisk måte å bli kreativ. En ideell smoothie inneholder følgende: frukt (fersk eller frossen) og væske (melk eller soya melk). Legge kremet peanut smør eller mandel smør vil gi en fantastisk tykkelse til drikke. Føl deg fri til å legge protein pulver eller jordet flaxseeds eller andre viktige vitaminer som kan mangle i ditt daglige kosthold.

Forhåndslagde Foods

Det finnes mange alternativer for prepackaged frokost mat, men les etikettene. De fleste, men praktisk, inneholde en overraskende mengde fett, natrium og sukker. I stedet tilbringe en helg forbereder videre og gjøre din egen ferdigpakket frokost mat som ikke bare lett, men sunnere og billigere i det lange løp.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:mat høy i fiber for småbarn

Relaterte artikler


 • diett planer for multippel sklerose
 • hva du skal spise for å bygge muskler
 • hvor mange kalorier per dag er lov til å gå ned i vekt?
 • mat høyt i l-lysine
 • kosthold og meny for personer med stent
 • vegetarisk kosthold for høyt kolesterol og høyt blodtrykk
 • hvordan brenne fett å tape vekt - ingen gimmicks
 • hvordan å jobbe på et lite fett, lite sukker og lite salt kosthold
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • lav carb diett vs kalori telling
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com