hva er farene ved hermetisk mat?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-11
En artikkel av Lloyd Walter av "Toronto Times" rapporterer at selv om mer enn 15 prosent av amerikanerne spiser mat fra bokser, er det mange ikke innser farene ved en plast-avledet liner i bokser heter Bis-phenyl A. Walter rapporterer at Bis phenyl A er funnet i vann flasker, men det er også til stede i hermetisk mat også. Forskere er bekymret Bis-phenyl A fordi selv lave doser har vært knyttet til brystkreft, reproduktive lidelser og oppmerksomhetssvikt lidelser. Urovekkende, Bis phenyl A er selv sette i baby mat.

Hensyn

I tillegg til de farene som utgjøres av bokser, patogener i hermetisk mat er av bekymring, også. Clostridium botulinum er en spesielt farlig bakterie, tegn på bokser med botulisme er avrundet, utvidet støt på kan, ødelagte bokser eller bokser som utstråler trykk væske når du åpner dem, eller mat som har en ubehagelig lukt. Vanligvis er mat sterilisert når hermetisk, men, noen ganger, vil en anaerob botulin bakterier vokse. Disse type bakterier ikke trenger oksygen for å vokse, og de er spesielt dødelige. Ikke spis noe mat fra mistenkelige utseende bokser. Self-canners bør følge regjeringens rubrikkene for hermetisering når selv bevare sin egen mat.

Potensielle

Mat tilsetningsstoffer kan også være av interesse for dem som spiser mye av hermetisk mat. Cornstarch, mais sirup, ekstra salt, fett og sukker kan være gjerningsmannen i hermetisk mat som du ikke kan vente. For mye salt og fett er forbundet med kardiovaskulær sykdom, mens bruk av for mye sirup kan være knyttet til diabetes også. Er du i tvil, ta kontakt med ingrediensene i boks før du kjøper den. Spør din lege om en liste over retningslinjer på hva næringsstoffer for å inkludere eller fjerne fra kostholdet ditt. Vurder om du kan være i stand til å utarbeide en sunnere og friskere versjon av den samme maten på egen hånd. For eksempel, hvis du planlegger fremover, kan du spare penger ved å forberede bønner i stedet for å kjøpe dem.

Advarsel

Miljøgifter kan være en fare som lurer i hermetisk mat. For eksempel utgjør kvikksølv en trussel i enkelte matvarer som hermetisk tunfisk. Ifølge Natural Resources Defense Council, en sunn 140-kilos voksne ikke bør spise en boks med tunfisk blings lys mer enn en gang hver tredje dag, eller hvit Albacore tunfisk, ikke mer enn en gang hver 10. dag. The United States Geological Survey er ansvarlig for studien som viste kvikksølv i våre havområder mat kilder kommer fra regn, som er absorbert av atmosfæren og opprinnelig kommer fra landbaserte industrikilder.

Betydning

Feilaktig slakting praksis kan også utgjøre farer i hermetisk kjøtt. Bladet "Rense" rapporter som tilbakekalt kjøtt forurenset med E. coli kan resirkuleres til hermetisk kjøtt og kan derfor passere inspeksjon ved å ha blitt kokt ved høye temperaturer. I midten av februar 2008, husker den største kjøttet noensinne skjedde i USA, der 143 millioner pounds av storfe kjøtt ble tilbakekalt fordi muligens mad-cow sykdom smittede dyr ble behandlet gjennom Hallmark /Westland kjøtt selskap. En oversiktsartikkel om farene ved kjøttprodukter rapporter data fra en Ohio University studie som fant bare om lag halvparten av alle tilbakekalt kjøtt gjenvinnes. I tillegg til E. coli og farene ved kugalskap, er listeria annen patogen rapporteres å være i husket kjøtt.

Teorier /Spekulasjoner

Hvis gjengis skrotter inneholde patogener, kan de utgjøre en risiko for våre kjæledyr . Rendering planter resirkulere døde dyr og slakteriet matrester i det som kan sees i supermarkedet som animalsk biprodukter og fôr. En artikkel i "Sacramento Nutrition Examiner" spekulerer som gjengis dyr også utgjøre en risiko for forurensning av matforsyningen med kugalskap.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:hvor å kjøpe løvetann rot te

Relaterte artikler


 • hvordan legge kvalitet år til livet ditt
 • mat som inneholder jern og sink
 • flytende vitaminer for hudpleie
 • kokosolje farer
 • androstat bivirkninger
 • fast food for diabetikere
 • lav-karbohydrat frokostmat
 • generell informasjon om vitaminer
 • hvor å kjøpe jorge cruise vibrering
 • hvordan å bo hydratiserte i en travel livsstil
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com