hoodia gordonii helserisiko

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-09-06
The San Bushman av Sør-Afrika bruker en sukkulent kalt Hoodia Gordonii som et middel til å kontrollere sulten under deres jaktturer over Kalahari-ørkenen. Annonser for Hoodia har spioneringen sine produkter som en naturlig appetitt suppressant, uten bivirkninger som sett av stammefolk som har brukt det i århundrer. Innledende kliniske studier viste positive resultater. ? Hoodia er nå tilbys i alt fra tabletter til shakes til protein barer, men hvor trygt er Hoodia Godonii

Du trenger:
s.

Historie

Pfizer, et av de største farmasøytiske selskapene, kjøpte utvikling og markedsføring rettigheter fra Phytopharm. Siterer problemer isolere og syntetisere P57, appetitten suppressant ingrediens, Pfizer tilbakelevert sine rettigheter. En ex-Pfizer's Hoodia forsker, Jasjit S. Bindra, sendte et brev til The New York Times om at «en tidlig klinisk studie faktisk viste at Hoodia kan være en potent appetitt suppressant. Men det var indikasjoner på uønskede effekter på leveren forårsaket av andre komponenter, som ikke kan lett fjernes fra supplement. Åpenbart, har Hoodia en lang vei å gå før det kan tjene godkjenning for Food and Drug Administration. Inntil tryggere formuleringene er utviklet, bør dieters være forsiktig med å bruke det. "

PhytoPharm samarbeidet med Unilever (slimfast eier) å bringe til markedet en P57 produkt. I 2008, Uniliver avsluttet forholdet, og stoppet sin innsats å utvikle en Hoodia-basert vekttap produktet.

Misforståelse

Hoodia reklame sitere en "klinisk studie" med fremført av Phytopharm på overvektige mennesker som tok Hoodia og redusert kaloriinntak redusert med 1000 i dag. Mens resultatene høres flott ut, var prøven størrelse small. Studien ble ikke publisert i peer-baserte medisinske tidsskriftet, slik at ingen gjennom metoder som brukes og resultatene. Upubliserte studier mangler troverdighet.

Effekter

Hoodia gordonii vokser vilt i Sør-Afrika og tar år å modne. Autentisk Hoodia Gordonii er eksportert fra Sør-Afrika. Phytopharm er dyrking og etablere Hoodia plantasjer, men tilbudet oppveier etterspørselen. Analyse av noen av Hoodia kosttilskudd på markedet viste produktene inneholdt lite eller ingen Hoodia.

Teorier /Spekulasjoner

P57 fungerer som glukose --- utløser hjernen til å slutte å spise siden kroppen føles full. Diabetikere bør være varsomme om å ta Hoodia. Hjernen blir lurt til å tro at blodsukkeret er høyt. Den normale feedback regulering er endret. Det blodsukkeret falle kunne for lavt. Hvis appetitten undertrykkes, spise riktig mat til riktig tid er også undertrykkes. Det er ukjent hvordan Hoodia vil påvirke folk som tar reseptbelagte medikamenter og om dette kan påvirke leverfunksjonen.

Hensyn

Flere kliniske studier må utføres før sikkerhet og effekt av Hoodia Gordonii kan bli etablert. San Bushman bruke produktet i århundrer rettferdiggjør ikke at det er et trygt produkt. Mens Hoodia ser ut til å fungere som en appetitt suppressant, både Pfizer og Unilever støttet ut av potensielle Hoodia vektkontroll produkter.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:matvarer som renser din kolon

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise mat
 • varig vekttap
 • dietter for kreft i hjernen
 • hvordan å opprettholde vekttap ved å endre holdningen din
 • aminosyrer og muskel vekst
 • ernæringsmessige verdien av naturlige yoghurt
 • hvordan du bruker næringspyramiden
 • anbefalte daglige vitamin inntak for kvinner
 • propionate bivirkninger
 • normal kvinners vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com