grapefrukt leveren detox

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-09-05
Detox, eller rensing, er noe som mange mennesker gjør for å kvitte kroppen for giftstoffer for å hjelpe kroppen å håndtere avfall mer rasjonelt og effektivt. Mange rense deres kolon, men det er like viktig å rense leveren. De fleste som velger å fullføre en leveren detox gjøre det bare etter at de har gjort en kolon renset

Formål

Hensikten med en leveren rens er å fjerne giftstoffer og bygge opp fra både leveren og galleblæren. De som ikke renser leveren kan lide av ulike helseproblemer som gjær infeksjoner, kviser, mageproblemer og til og med såre skuldre. Når leveren ikke fungerer på full kapasitet, setter den også vekt på andre organer som for eksempel nyrene og tykktarmen.

A leveren detox hjelper kroppen å komme seg fra ting som du gjør hver dag som kan congest leveren. Ved å fullføre leveren detox, er du angre skaden som er forårsaket av en diett høy i fett, karbohydrater, hormoner og konserveringsmidler. Du er også kvitte leveren av giftstoffer som du tar i fra miljøet og fra effektene av stress, og du gjør unna med virkningene av overforbruk av antibiotika.

Grapefrukt Liver Detox

For å fullføre grapefrukt leveren detox, trenger du mer enn grapefrukt, men grapefrukt er en viktig ingrediens. Du trenger epler eller eplejuice, fire spiseskjeer av Epsom salter, ½ kopp virgin olivenolje, og en stor grapefrukt.

For de fire eller fem dager før leveren detox, du bør spise så mange epler eller dink så mye eplejuice som du kan. For de to siste dagene, drikke åtte gram av eple juice hver to til tre timer. Drikker eplejuice og spiser epler vil bidra til å forberede leveren for detox.

Etter at fire eller fem dager med å drikke eplejuice og spise epler, bør du spise et fett-fri, lett frokost . Ved 2 pm, bland de fire spiseskjeer av Epsom salter i tre kopper vann, hell i en krukke og legg den i kjøleskapet så det er kaldt. Ved 6 pm, drikker ¾ opp av Epsom salter og vann blanding.

På 8 pm, drikk et annet ¾ av Epsom salter og vann blanding. Ved 21:45, hell ½ av virgin olivenolje i en krukke. Klem saften av grapefrukt i glasset også, lukk det og rist. Drikk blandingen i løpet av fem minutter. Når du er ferdig, går til sengs, og ligge på høyre side med knærne opp i minst 20 minutter.

Den neste morgen, må du drikke en kopp u00BE av Epsom salter og vann blanding. Du bør gå tilbake til å sove eller fortsette å legge seg ned og hvile etterpå. To timer senere, drikk den endelige u00BE kopp Epsom salt blanding. Etter å ha ventet to timer, kan du begynne å spise igjen, men du bør gå frem sakte, starter med væsker.

Hva kan man forvente

På den andre dagen, kan du ha noen magesyke eller diaré, som er et resultat av inntak i Epsom salter. Du kan se faktiske gallestein i prosessen. Faktisk har det blitt rapportert at noen mennesker eliminere hundrevis av gallestein. Gallestein er vanligvis grønne i naturen og er runde, og flyter de.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:gode dietter på kreatin

Relaterte artikler


 • når man skal ta hoodia?
 • hvilke matvarer som syre eller alkaliske i magen?
 • hvit mat og vekttap
 • hva maten er best for hudpleie?
 • matvarer som inneholder l arginin
 • vekttap for moms
 • syv dagers detox retninger
 • problemer fra mangel på frukt og grønnsaker
 • kosthold for ulcerøs proktitt
 • effektivt vekttap tips
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com