forholdsregler for Atkins dietten

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-09-07
Selv om Atkins Diet er en tid-testet metode for å miste vekt, betyr ikke det at det er helt uten ulemper. Hver diett har sine fordeler og ulemper, og kunsten til effektiv slanking er å forstå de negative å finne riktig kosthold for deg. Det følgende er de grunnleggende elementene du bør forstå før du velger å ta fatt på Atkins

Nyre-og leversykdom

Som en low-carb diett betyr at du vil bli livnærer på høyere nivåer av både fett og protein, personer med forhåndsdefinert av nyre-eller vilkår skal pass før blindt engasjerende i Atkins Diet. Mens økt inntak av protein utgjør liten eller ingen problem for enkeltpersoner som ellers er i god helse, de som har hatt kontakt med tidligere forhold eller en familie historie av nyre eller lever problemer bør konsultere med lege før de begynner på Atkins.

Endurance Traineer

Hvis du er en person som liker utholdenhet aktiviteter, eller langvarig styrketrening økter, kanskje Atkins ikke være den beste planen for deg. Glykogen er kroppens viktigste drivstoff kilde brukes til å drive utholdenhet aktiviteter, og er primært skapt gjennom fordøyelsen av karbohydrater. På en ultra-low carb diett, vil kroppen din være naturlig lav i glykogen, som vil invadere ytelse i atletiske bestrebelser.

Mental turnere

Hvis du arbeider i et høyt trykk felt som stadig krever kompleks mental gymnastikk for suksess (for eksempel en flyreise kontroller eller kirurg, kan du bli bedre unngå Atkins Diet. Mens på Atkins Diet, som kroppen din gjør bytte til en ketogen tilstand, vil du oppleve vansker med å konsentrere og evigvarende hjerne tåke. Disse symptomene vil avta over tid, men hvis du jobber i en høy-stress, høyt trykk feltet hvor tiden er kjernen, unngå Atkins kan være din beste alternativet.

Nutrient Deprivation

Å være svært lav i karbohydrater, advarer Atkins mot forbruket av mange frukt og grønnsaker for å oppnå en overgang inn i fettforbrenningen tilstand som kalles ketose. Selv om de samlede carb grensen vil øke utover opprinnelig anbefalte 20 gram jo lenger du er på programmet, og med 40 gram karbohydrater er en bagatellmessig beløp når de vurderer hvor mange frukter og grønnsaker som kroppen trenger for å oppnå et tilstrekkelig nivå av vitaminer og mineraler. Dermed, hvis du sannsynligvis vil "bruke" carb tildeling på ernæringsmessig tomme karbohydrater i stedet for på frukt og grønnsaker, er Atkins ikke planen for deg, da dette kan føre til nærings deprivasjon over tid.

Unngå Faux Low-Carb Foods

Hvis du er typen som blir lokket av den "siren's sang" av påståtte low-carb frankenfoods, som low-carb brød og is, kanskje Atkins ikke planen for deg. Selv om disse matvarene er teknisk low-carb i henhold til merkeforskriften, alkoholer sukkeret som finnes i disse produktene vil negativt påvirke din kroppssammensetning på samme måte som høyere-carb matvarer. Derfor må du være mentalt forberedt på å unngå disse hyppige fristelser hvis du håper å maksimere tiden din på Atkins.


Previous:hvordan hoodia fungerer Next:matvarer som inneholder protein og karbohydrater

Relaterte artikler


 • mat å spise for å senke østrogen
 • hva er noen gode vekttap piller?
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • hjerneføde liste
 • protein daglig diett
 • cookies for kosthold
 • diett tips for multippel sklerose
 • Kosttilskudd for diabetikere
 • fiber matvarer for barn
 • normale nivåer av B12
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com